سلام خشگلا...... اوضاع جامعه خیلی بده... خیانت زیاد شده... بی بندوباری و......... حس میکنم خدا هم بیخیال جامعه ما شده... چه خبره واقعا؟ اینهمه بی بندوباری و اینهمه عادی سازی از کجا میاد؟ دلم میگیره وقتی میبینم دختره سیزده ساله از الان باید خودشو تو روابط جنسی بندازه..... دلم میگیره وقتی میبینم خیانت عادی شده اصلا الان طوری شده یکی که وفاذاره همه تعجب میکنن میگن عه چه خوب که وفاذاره در صورتی که طبیعیه باید تعهد باشه.... قدیما خیانت از طرف اقایون بوده و الانم هست اما الان بدیش اینه خانما دارن بیشتر میشن.... خانمی میگفت که چرا اون زن باید همچین شوهری داشته باشه من نداشته باشم منم رفتم تو زندگیش.... اینهمه وقیح بودن از کجا میاد؟ خیلی داره زیاد میشه... خیلی زیاد..... نمیدونم فکر میکنن این دنیا ابدیه... به خدا اون دنیا برای تمام اینا باید جواب داد...من مذهبی نیستم... ولی با پاک زندگی کردن به خودمون لطف میکنیم روحمون پاک میمونهه.. یه وقتایی واقعا از بعضی ادما دلگیر میشم.... لذت بی بندوباری گذراست ولی عوارضش انقدر زیاده که باید سالها رو خودت کار کنی تا درست شی... مراقب جسم و روحمون باشیم ❤🌹اینارو نوشتم که کمی خالی شم 🙏🌹