2777
2789
عنوان

هیچ وقت به یک بچه اکتفا نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 79 پست
منم که تک فرزند نبودم و یه برادر دارم احساس تنهایی دارم....یعنی بازم مادرم باید بچه میاورد!!به این چ ...

این حرفتون درسته واقعا

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما مشکل وابستگی داری ، مهارت دوست یابی بلد نیستی ، بیشمار هستن افرادی که خواهر و برادر دارن و ...

نه عزیزم من دارم اروپا زندگی میکنم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
کاش بفهمین  میگم دارم اشک میریزم اونوقت شما میگی پول گرفتی

حرفتون تبلیغ تبلیغ فرزند آوری هست یا نه ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چندتا اکانت هستن اینجا از این مدل تاپیک ها میزنن بعد یه سری ها هم مسئولن بیان بگن ما سه تا داریم جا ...

عزیزم شما به خودت سخت نگیر 

خدا بزرگه 

رفتی تو تاپیک من فهمیدی خونه ندارم 

ممنونم

خدایا شکرت بابت همه چی .💚

پدر و مادرت بلد نبودم بچه قوی و مستقل بار بیارن چه یکی چه ده تا .کلا تربیتشون غلط بوده

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
😑😑😑😑آینده بچه ها چی میشه؟🤔 واقعا این حجم از بیخیال بودن و فقط تولید مثل کردن برام خیلی عجیبه

آبنده بچه ها هم چند تیکه زمین آینده دار بابام بهم داده الان بلا استفاده ن ولی برا ۱۰ سال دیگه خیلی خوب میشن 

دوست عزیز چقدر فاز منفی و نامیدی 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
چندتا اکانت هستن اینجا از این مدل تاپیک ها میزنن بعد یه سری ها هم مسئولن بیان بگن ما سه تا داریم جا ...

۱۶ تا اکانتن

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

همه شون خائنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم کی تضمین میکنه خواهر و برادرها تا ابد کنار هم باشن؟بیادو یکیشون بزرگ بشه بخواد مهاجرت کنه یا ...

من خیلی از خواهر برادرا رو دیدم ک باهم اصلا خوب نیستن

اما شما خبر ندارین من مادرم حتی اگر یه سردرد کوچیک بگیره خیلی اذیت میشم روزی چندین بار به اینکه اگر خدایی نکرده مامانم نباشه کنارم فکر میکنم اگر یه خواهر برادر میداشتم میفهمیدم ک تنها نیستم یکم اروم میشدم

آبنده بچه ها هم چند تیکه زمین آینده دار بابام بهم داده الان بلا استفاده ن ولی برا ۱۰ سال دیگه خیلی خ ...

به این نمیگن فاز منفی بهش میگن آینده نگری 

یعنی در واقع شما و همرستون چیزی برای آینده بچه ها ندارین؟یعنی این توانایی رو ندارین درسته؟