2777
2789
عنوان

هیچ وقت به یک بچه اکتفا نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 79 پست
شما قدر نعمتی ک الان داریو نمیدونی  وقتی سر ارث خرتو گرفتن ..وقتی عروس بد گیرتون افتاد آرزو ی ...

هر کدوم مشکل خاص خودشو داره اما تنهایی بدترین درده🥲

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی از خواهر برادرا رو دیدم ک باهم اصلا خوب نیستن اما شما خبر ندارین من مادرم حتی اگر یه سردرد ...

خب شما وابستگی افراطی داری ظاهرا

این اصلا نرمال نیست

مشکل جای دیگست نه خواهر و برادر داشتن یا نداشتن

احتمالن از مجلسه 😂😂😂میگن فرزند بیارید ب شیر خشک شده خدا تومن

منافع شیر خشک گران گیر همینها میاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من خیلی از خواهر برادرا رو دیدم ک باهم اصلا خوب نیستن اما شما خبر ندارین من مادرم حتی اگر یه سردرد ...

نه عزیزم ارتباطی نداره من ی خواهر دارم و ۲ تا برادر رابطه خوبی هم داریم اما وابستگی زیادی ب مادرم دارم جایی ک باشه میرم مهمونی و مسافرت و هرجا اما جایی ک نباشه ب زور میرم و دائم ب فکرشم 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
نه عزیزم من دارم اروپا زندگی میکنم

حالا که شرایطت خوبه و راضی هستی چند تا بچه بیار که از تنهایی در بیای و بچه هات هم تنهانمونن 

ما چون تو ایرانیم و به جایی وصل نیستیم و یارانه نمیگیریم و ببمه نیستیم شرایط چند تا بچه اوردن نداریم

حرفتون تبلیغ تبلیغ فرزند آوری هست یا نه ؟ 

بخدا ن فقط دلم گرفته و یه خواهر میخوام ک از ته دل بغلش کنم و بهم بگه غضه نخور من هستم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
به این نمیگن فاز منفی بهش میگن آینده نگری  یعنی در واقع شما و همرستون چیزی برای آینده بچه ...

توانایی برا آینده بچه ها 

منظورتون چیه 

الان اون خانواده هایی که پزشک و مهندس تحویل جامعه میدن بخدا نگاه کنی اکثرا متوسط,هستن 

روزی رو خدا میده تو قرآن گفته 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
چندتا اکانت هستن اینجا از این مدل تاپیک ها میزنن بعد یه سری ها هم مسئولن بیان بگن ما سه تا داریم جا ...

کسی که نخواد هرچی تبلیغ هم بکنن نمیاره خودم بچه دوست داشتم ۴تا اوردم اصلا حرف بقیه هم برام مهم نبود خوب شما نمیخواین نیارین کسی مجبورتون نکرده قطعاکسی که بفهمه از پس هزینه هاش برمیاد میاره 

درضمن اصلا کارتون درست نیس تاپیکای قبلشو نگاه کردین و به روش میارین

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
بخدا ن فقط دلم گرفته و یه خواهر میخوام ک از ته دل بغلش کنم و بهم بگه غضه نخور من هستم

اینجا نیستی بدونی دیگه خواهرها هم اینقدر گرفتارن که همدیگه رو نمیبینن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

آبنده بچه ها هم چند تیکه زمین آینده دار بابام بهم داده الان بلا استفاده ن ولی برا ۱۰ سال دیگه خیلی خ ...

خودتون چند تا خواهر و برادرین ؟

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

بچه ها کاش بدونید حتی خواهر برادر بد باعث میشن تو تنهایی غصه خانوادتو نخوری وقتی اونا یک مشکلی دارن میدونی این غم برای تو تنها نیست

همین

به ولله تبلیغ نیست

میدونم تاپیک تموم شد اما من چندین دوست پایه و خوب دارم ک از دوران دبیرستانم با اونام اما نمیتوتم مسائل خانواگیمو به اونا بگم اما کاش میشد غم رو دلمو به یکی محرم باشه بگم

5 تا  سه تا دختر  دو تا پسر

خب پس پدرتون پنج سری زمین به شماها داده غیر از خونه و بقیه اموالش پس ایشون جز قشر متوسط جامعه محسوب نمیشه

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819