2777
2789
عنوان

هیچ وقت به یک بچه اکتفا نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تو و امثال تو چجور به خودتون اجازه میدین دخالت کنین تو ش و رت مردم و برامون تصمیم بگیرین

پدر مادر تو تو رو درست تربیت نکردن که اجازه میدی به خودت تو حریم شخصی دیگران سرک بکشی و مثلا فاز نصیحت برامون برداری اونم تو این اوضاع آشفته

تو و امثال تو نونتون توی همین کار هست وگرنه گرسنه میمونید

برو تاپیک های قبلت رو ببین خودت از دست بچت خسته بودی بعد میای ما رو ارشاد کنی به فرزنداوری؟؟؟؟

تو برو خودت هر روز بچه بزا تا سرت گرم بشه واسه ما نسخه نپیچی😒😡😏

آخه تو و امثال تو چجور به خودتون اجازه میدین دخالت کنین تو ش و رت مردم و برامون تصمیم بگیرین پدر ما ...

ممنون از ادبتون 

ممنون ک تاپیک های قبلی بنده رو که مث هر مادری خسته بودم و تاپیک زدم رو چک کردید

ممنون ک شما اصلا دخالت نمیکنید 

دوست عزیزم اونروز واقعا دلم گرفته بود اما همه چی رو با احترام و ادب گفتم من بی احترامی به کسی نگفتم

در ضمن سپاسگذارم که شما برای تربیت پدر مادر من خط و نشون کشیدید

فقط یه چیزی خودتون سعی کنید اگر بچه اوردید اینجوری رفتار نکنید باهش با لحن خوب باهش حرف بزنید

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
آخه تو و امثال تو چجور به خودتون اجازه میدین دخالت کنین تو ش و رت مردم و برامون تصمیم بگیرین پدر ما ...

واقعا از حرفتون ناراحت شدم حساب کتابو میذارم اون دنیا 

نشستی تمام تاپیکای منو چک کردی بعد حرف از حریم خصوصی میزنی 

خدا شاهده من هیچ پولی هیچ جایی نگرفتم ازین حرفتون نمیگذرم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂