2777
2789
عنوان

هیچ وقت به یک بچه اکتفا نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 79 پست
از درآمد و خرج و تورم خبر داری؟

تو این مملکت دارم زندگی میکنم 

اگه یکم سعی کنیم ساده باشیم میتونیم حداقل ۲تا بچه داشته باشیم قبول کن دوست عزیز یک بچه داشتن برای بچه بدترین درده

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان تک فرزندهای خوشبخت میریزن اینجا😄 من دوتا دارم میخوام ۳تا کنم انشاالله خدا به هر کی میخواد سالم ...

نه اتفاقا این تاپیک جای چند فرزندهای خوشبخته😃که قراره تو فقر دانشمند و نخبه تحویل جامعه بدن

منم که تک فرزند نبودم و یه برادر دارم احساس تنهایی دارم....یعنی بازم مادرم باید بچه میاورد!!به این چیزا نیست....ما مستقل بودن از لحاظ احساسی و تنهایی لذت بردن از زندگی رو یاد نگرفتیم....وگرنه ممکنه آدم خواهر و برادر هم داشته باشه ولی باز حس تنهایی کنه....یا قرار نیست همیشه خواهر و برادرا با هم باشن....بعضیا خواهر یا برادرشون رفته کلاً خارج انگار همون ندارنش.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
تو این مملکت دارم زندگی میکنم  اگه یکم سعی کنیم ساده باشیم میتونیم حداقل ۲تا بچه داشته باشیم ق ...

شما مشکل وابستگی داری ، مهارت دوست یابی بلد نیستی ، بیشمار هستن افرادی که خواهر و برادر دارن و تنهان.

کاملا مشخصه هنوز از دخل و خرج خبر نداری ،مردم دیگه نمیتونن گوشت بخورن ، متوجهی ؟ ازقیمت ماهی و برنج ایرانی مطلعی ؟ 

از خرج درمان ؟ هزینه مدرسه ؟ سرویس مدرسه ؟ خرید لباس؟ 

اجاره خونه ؟ رهن خونه ؟

تو این مملکت دارم زندگی میکنم  اگه یکم سعی کنیم ساده باشیم میتونیم حداقل ۲تا بچه داشته باشیم ق ...

عزیزم کی تضمین میکنه خواهر و برادرها تا ابد کنار هم باشن؟بیادو یکیشون بزرگ بشه بخواد مهاجرت کنه

یا تو شهرهایی دور از هم باشن

یا علاقه ای به رفت و آمد باهم نداشته باشن

شما قدر نعمتی ک الان داریو نمیدونی 

وقتی سر ارث خرتو گرفتن ..وقتی عروس بد گیرتون افتاد آرزو ی بار تلفنی با داداش حرف زدن ب دلت موند وقتی دوماد بد گیرتون افتاد و خواهری ک چشم دیدنتون نداره میفهمی ک بدرد نمیخوره..

من نمیگم خواهر برادرام بدن ن خوبن ولی مشگل اینجاس هی باید غصه زندگی و بچه هاشون بخورم ...اینم خیلی بده 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
پول گرفتی تبلیغ فرزند آوری کنی ؟ 

کاش بفهمین 

میگم دارم اشک میریزم

اونوقت شما میگی پول گرفتی

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

حقوق کارگرها ۸ تومن هم نمیشه و همچنین کارمندها چطور با این پول دو تا بچه رو میشه بزرگ کرد 

ب این چیزا نیست خیلی ها تعداد خواهر و برادر زیاده اما بازم احساس تنهایی دارن 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....