2777
2789
عنوان

هیچ وقت به یک بچه اکتفا نکنید

824 بازدید | 79 پست

به عنوان یه ادم ک نه خواهری داره و نه برادری دارم بهتون میگم دارم از تنهایی میمیرم 

خیلی به مامانم وابسته هستم و مامانی داشتم ک همیشه مراقبم بوده الان ک مادرشدم بازم نمیتونم دوری مامانمو تحمل کن

اینو بدونید هر لحظه که بچتون احساس تنهایی کنه این شمایید ک گناه میکنید

البته اونایی ک تلاش کردن و دیگه بچه دار نشدن حسابشون جداست

اینو از منی بشنوید که داره به پهنای صورت اشک میریزه از تنهایی و دلش گرفته و هیچکسیو نداره باهش درد و دل کنه حداقل یکم اروم شه

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش پیدا بشه چشم ب زیر چهارتا اکتفا نمیکنم 

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙