2777
2789
عنوان

رها کن تا بهش برسی

1162 بازدید | 30 پست

بچع ها چقدر به این جمله اعتقاد دارید؟

به نظرتون واقعا درسته؟

لطفا از تجربیاتتون تو این زمینه بهم بگید

خودم گاهی به این جمله رسیدم گاهی نه نمیدونم واقعا هست یا نه

کاش میشد بشی🖤💔

بله قطعا هست

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره درسته

من به هر چی گیر بدم نمی‌رسم وقتی بیخیال بشم میشه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بستگی به موضوع و هدفشم دارع البته اما زیاد اعتقاد ندارم،ترجیح میدم از خدا بخوام چیزی ک تو ذهنت باشه و تلاش کنی بهش میرسی نه اینک رهاش کنی هیچ تلاشیم نکنی منتظر جهان هستی باشی بیاره سر راهت 

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم

وقتی رها کردی یعنی دیگه به ته داستان رسیدی حتی اگر بعدش هم بهش برسی دیگه مهم نیست نه لذتی نه ذوقی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وقتی رها کردی یعنی دیگه به ته داستان رسیدی حتی اگر بعدش هم بهش برسی دیگه مهم نیست نه لذتی نه ذوقی

دقیقا بارها برا خودم پیش اومده متاسفانه

کاش میشد بشی🖤💔