2777
2789
عنوان

رها کن تا بهش برسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 30 پست
دقیقا بارها برا خودم پیش اومده متاسفانه

رسیدنی ک با رها کردن به وقوع بپیونده 

همون بهتر که حذف بشه نباشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به موضوع و هدفشم دارع البته اما زیاد اعتقاد ندارم،ترجیح میدم از خدا بخوام چیزی ک تو ذهنت باشه ...

تلاش رو قبول دارم ولی بعضی چیزا ربطی به تلاش آدم نداره

کاش میشد بشی🖤💔
خیلیا میگن بچسب بهش تا بهش برسی خییلی ها هم میگن رهاش کن  من که با چسبیدن به جایی نرسیدم

آره چسبیدن انگار بدتر از رها کردن رها کردن اگه پنجاه پنجاه باشه چسبیدن انگار اوضاعش خیلی خیته

کاش میشد بشی🖤💔
میشه بگی تو چه مواردی اگه قابل گفتنه عزیزم

اره من بایه پسری بودم کل انرژیم زندگیم براش گذاشتم کلا رابطمون ۶ماه طول کشید که اونم همش چرت بود اون زمان فکرمیکردم عاشقشم طاق آسمون پاره شده این امده کلی براش گریه کردم ولی وقتی کات کردیم برای دومین بار و بعدیه هفته دیدم رل زد کلا سعی کردم محل ندم بعداون با نامزدم آشنا شدم مثل ملکه هاباهام رفتار میکنه 

ولی رو اون پسره خیلی پافشاری میکردم دعای همین نینی سایت هرروز چکش کن و...

اره من بایه پسری بودم کل انرژیم زندگیم براش گذاشتم کلا رابطمون ۶ماه طول کشید که اونم همش چرت بود اون ...

بعد از کات خودت برگشتی و اون پست زد یعنی؟

کاش میشد بشی🖤💔
تلاش رو قبول دارم ولی بعضی چیزا ربطی به تلاش آدم نداره

اگه داستان عشق و عاشقی باشه خب صدق نمیکنه،همین تاپیک قبلی ب یکی میگفتم طرف جوابمو دیر میده مثلا پیام نمیده برگشته میگه برو پیگیرش باش و این حرفا،گفتم پس عزت نفسم چی میشه میگه این حرفا رو امروزیا در آوردن😅

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
بعد از کات خودت برگشتی و اون پست زد یعنی؟

نه یبار کات کردیم حدود یه ماه من هرروز به فکرش بودم و گریه ووغصه 

بعد خودش امد باز گفت اوکی بشیم ومن خیلی خوشحال بودم بعد ۲۰روز یهویی ولم کرد رفت من دفعه دوم خیلی تلاش کردم برگرده ولی بعد به هفتش اون وارد رابطه شد من حتی بعداونم پیگیرش بودم ولی بعد چندوقت دیدم اون خوشه من چرا نباشم کلا رها کردم عشق و حال 

اگه داستان عشق و عاشقی باشه خب صدق نمیکنه،همین تاپیک قبلی ب یکی میگفتم طرف جوابمو دیر میده مثلا پیام ...

ببین اینو قبول دارم که عزت نفس آدم خیلی مهمه و از طرفی آدمی که بدونه طرف پیگیرشه بدتر مغرور میشه فک میکنه جایی براش خبریه و بیشتر پست میزنه

اما به نظرم عشق ارزش جنگیدن داره چون شاید دیگه هیچ وقت مثل اون عشق نیاد و اگه نجنگی ۱۰ سال بعد آدم میگه کاش تلاشمو کرده بودم و اگه تلاششو بکنه وجدان آدم پیش دلش راحته میگه تلاش کردم و نشد عشق و غرور با هم در تضاد هستن اگر غرور به عشق غلبه کنه اون عشق نیست طرف فکر میکنه عاشقه

کاش میشد بشی🖤💔
طرف اخه یطوری رفتار میکنه من حسم میکنم دوسم داره بعد میبینم نه با همه خوبه این شاید سر همین خوب بودن ...

اگه پیام میدی و دیر جواب میده بیخیالش

مطمین باش یا نمیخواد یا سرش گرمه

کاش میشد بشی🖤💔
اگه پیام میدی و دیر جواب میده بیخیالش مطمین باش یا نمیخواد یا سرش گرمه

اره بابا از خداشم باشه من پیام بدم بهش😅ملت منتظر پیام منن🤣

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
ببین اینو قبول دارم که عزت نفس آدم خیلی مهمه و از طرفی آدمی که بدونه طرف پیگیرشه بدتر مغرور میشه فک ...

اتفاقا منم نظرم همین بودکه باز بااینکه پسم زد منتظر موندم دیدم هرادمی هرعشقی هم ارزش نداره برای یکی که تورا بخواد بجنگ نه اونی که اصلا براش مهم نیستی

اره بابا از خداشم باشه من پیام بدم بهش😅ملت منتظر پیام منن🤣

والا تو این موردی که گفتی خودتو نباید کوچیک کنی چون معلومه یا نمیخوادت یا سرش شلوغه

کاش میشد بشی🖤💔