2777
2789
عنوان

دیگه زندگی رو دوست ندارم.

165 بازدید | 16 پست

ب خدا خسته شدم از دست همه همهههه... 24سالمه...مجردم مادرم همش میزنه تو سرم ک تو کی ازدواج میکنی... زندگی رو کوفتم کرده ب خدا حالم از خودم بهم میخوره...همه خرجام با خودمه... نه اهل ولگردیم نه رفیق بازی نه مایه ابرو ریزیشون... ب خدا تولدم میشه ب خاطر چرندیات مادرم زار میزنم... یلدا همینطور... عید همینطور... کاش من بمییییییرم. 

♥️🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغلی؟! به خدا خانواده ها از غریبه ها بدتر شدن... دلم میخواد خودمو بکشم. 

27سالمه کارگر فصلیم تمام پولمو میگیرن به منم میگن تو به هیچ دردی نمیخوره کسی نمیاد تورو بگیره

دقیقا منم۲۴سالم سرکار نصفه نیمه میرم خرج با خودم..

ولی من خودم گاهی میگم کیس خوب باشه شوهر میکنم چون از جهات دیگ خانواده تحت فشارم ولی مامانم میگه عقلت کم‌من خیر دیدم مگ تو ببینی

27سالمه کارگر فصلیم تمام پولمو میگیرن به منم میگن تو به هیچ دردی نمیخوره کسی نمیاد تورو بگیره

اوووف الهی... نمیدونم اینا چرا بچه دار میشن... شما ک زرتی میخواین بندازین جلو یکی بره چرا گذاشتین گیرتون بیاد

♥️🕊️