2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام راجب هموروئید

114 بازدید | 27 پست

سلام خانوما شب یلدا از روز احساس ناخوشایندی داشتم تا شب که رفتم چک کردم دیدم یه برآمدگی بزرگ زده بیرون خیلیم درد میکنه قبل اون نه چیزی بود نه دردی داشتم که سرچ کردم فهمیدم هموروئید هستش

از دوستانی که عمل انجام دادن میخوام بپرسم لیزر بهتره یا سنتی کلا به چه صورته؟هزینش الان چقدره؟من بندرعباس هستم دکتر خوب سراغ دارین؟بچه کوچیک دارمو شهر غریبم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبوست شدید داشتی؟

یه مدت گلاب به روت اسهال شدید داشتم التهاب معده گرفته بودم که کولونوسکوپی انجام دادم گفتن هیچی نیست التهاب خفیف بوده و رد شده ولی درطول زندگیم کلا بیشتر یبوست داشتم

عزیزم شما اول برو دکتر شاید نیاز به جراحی نداشته باشه سریعا نمیان بگن عمل کن جراحیشم خیلی چیز جالبی ...

فردا میخوام دکتر جراح عمومی بیمارستان برم ببینه ببینم چی میگه یعنی پس اول دارو میده و فعلا باهمین وضعیت باید سر کنم؟؟؟

با رژیم غذایی و استفاده از پماد میره نیازی به جراحی نیست البته اول یه دکتر برو بعد

وای خدا از دهنت بشنوه خدا کنه با پماد اینا بره دیشب تو همین نی نی سایت خوندم که سرکه سیب بزنید دیشب زدم صبح بیدارشدم رفته بود تو ولی تاظهر دوباره زد بیرون🥲

یه مدت گلاب به روت اسهال شدید داشتم التهاب معده گرفته بودم که کولونوسکوپی انجام دادم گفتن هیچی نیست ...

اها

پس اول باید رژیم غذایی درست بشه و درمان دارویی

جراحی مرحله آخر هست

یبوست شدید میتونه باعث هموروئید بشه

فردا میخوام دکتر جراح عمومی بیمارستان برم ببینه ببینم چی میگه یعنی پس اول دارو میده و فعلا باهمین وض ...

ببینید ی دکتر توب برید جراح عمومی کارش همینه، اره ممکنه دارو بده.... 

میگم شما از قبل سفتی یا یبوست مدفوع نداشتی؟ 

مال مامانم اندازه یه بند انگشت  زده بیرون دکتر گفت حراحی لازم نیست رعایت غذایی و پماد از بین می ...

چقدر طول کشید تا بهبود پیدا کردن؟باید بیشتر استراحت کرد یا ورزش داشت که جریان خون بالا بره؟چون من درد دارم بزور میشینمو بلند میشم

وای خدا از دهنت بشنوه خدا کنه با پماد اینا بره دیشب تو همین نی نی سایت خوندم که سرکه سیب بزنید دیشب ...

اره میره  ابجیمم داشت چند سال پیش دکتر دارو داد رفت دیگه هم در نیومده تا الان

🇮🇷🇮🇷🇮🇷