2777
2789
عنوان

کیا قدرت خدا رو با چشمان خودشون دیدن به یقین رسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 48 پست
از اینم ناراحت میشم که خدا بین بنده هاش تبعیض قایل هست برا مشرکان اون زمان هر معجزه ای کرد تا قدرتشو ...

عزیزم اینها الهامات ابلیس هست .بهش توجه نکن خودت بسپاردست خودش .بهش توکل کن.یعنی خودش وکیل خودت قراربده .من ازش نتیجه گرفتم .بارها وبارها هواموداشته...همیشه دوستم داره...خیلی جاهایز که که علم وعقل منوناامیدکردن وازنظرعقل ومنطق من بایدنابودمی بودم دستان پرتوان پروردگارعالم منو نگه داشته بود...بازهم به ش دلبستم مثه همیشه هوای خودم وهمه عزیزای دلم داشته باشه

مشکلت رونمیتونی بگی؟

مثلا مثل اینه که یکی مادرزادی دست‌نداره بخوای دستاش رشد کنه؟

یا نه شفای بیماری یه حل شدن اختلاف خیلی شدید؟

من بارها معجزه دیدم مریضی ازش قطع امید بودن با توکل به خدا خوب شده ووو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه به قدرتش پی ببرید لازم نیست معجزه ای انجام بشه! طبیعت پر از معجزس اگه نمیبینیدش احتمالش کمه که بتونید کاراییم که تو زندگیتون میکنه ببینید. اولا اگه در دعاتون خدایی احساس نمیکنید ، برید دنبال خدایی که احساسش کنید ، شخصیتشو بشناسید . شما که ازش انتظار دارید دعاتونه بشنوه ،چی ازش میدونید ؟ چقدر میشناسیدش؟ چقد عمیقید باش؟ و در کل خدا قول چراغ جادو نیست که هر چی ازش بخواید براتون فراهم کنه!

مننننن خصوصا وقتی یک مشکل جسمی خیلییی جدی داشتم .

معجزه بود

باید به فرطی از تنهایی برسی که فقط از خدا بخوای هیچ واسطه ای اصلا به چشمت نیاد.

حتی به روشی که ممکن هست اون چیز بهت برسه فکر نکنی 

فقط به خودش بسپاری و رمزش اعتماد کامله 

من تسلیم شدم 

خیلی وقت ها هم خودمون در حق خودمون ظلم می کنیم بعدا به این رسیدم 

همین وجود خود شما همین الان نشات از قدرت خداست

برای اینکه به قدرتش پی ببرید لازم نیست معجزه ای انجام بشه! طبیعت پر از معجزس اگه نمیبینیدش احتمالش ک ...

دقیقا یک نفر از امام صادق ع پرسیده بود چرا هر چی دعا می کنیم براورده نمیشه 

امام گفتن چون شما کسی رو که ازش چیزی می خواهید اصلا نمی شناسید

از اینم ناراحت میشم که خدا بین بنده هاش تبعیض قایل هست برا مشرکان اون زمان هر معجزه ای کرد تا قدرتشو ...

الان ما داریم با سرعت کیلووووومتر ها بر ساعت چرخش انجام میدیم.

ایا شما متوجه هستی؟؟؟؟

ایا سرگیجه میگیری؟

اصلا این تعادل خودش قدرت خداست

طبیعت هرگز قدرت برا این هماهنگی رو نداره

یه سری کلید گاو صندوق گم شده بود منو همسرم شدیدا مضطرب بودیم که کجاست من دعایی هست اونو خوندم یهو ...

اره خب بعضی بنده ها برای خدا عزیز هستن. یکمی منم هم دعا کنید مشکلم حل بشه ممنون میشم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

دقیقا یک نفر از امام صادق ع پرسیده بود چرا هر چی دعا می کنیم براورده نمیشه  امام گفتن چون شما ...

ما نمی‌شناسیم چرا چون نه قدرتشو دیدیم نه چیزی الان من بشینم هی بگم خدا توانا هست با خودم خیال‌بافی کنم از طرفی هم مشکلم هم به کنه منو چجوری میشه شناخت یه پسر عاشق دختری میشه شب و روز وقت می‌زاره تا خودشو به اون دختره اثبات کنه بشناسونه بعد میگن خدا عاشق ماست تقاضای چیزی هم میکنی میگن خدا مگه غول هست مگه ساحر هست خب پس چجوری عاشقی هست خدا 

میدونی خیلی پیچیده ست نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی من آبروم صدرصد در خطر بود طرف مدرکم از دید ولی درک ...

میشه بپرشم دعای چیزی کردی خدا کمکت کرد الان منم تو این مشکلم یکی میخواد آبرومو ببره..توسل کردم به خدا خیییلی نگرانم😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
میشه بپرشم دعای چیزی کردی خدا کمکت کرد الان منم تو این مشکلم یکی میخواد آبرومو ببره..توسل کردم به خد ...

فقط از ته ته دلم پشیمون شدم و با خدا درد دل کردم و ازش خواستم فرصت بده خطاهامو جبران کنم شک نکن اگه قلبا ازش بخوای محاله کمکت نکنه حتی از طریق شر من کلی شبا با ترس و وحشت صبح کردم نصف موهام سفید شد ولی چون واقعا به خدا سپردم و پشیمون بودم خدا هم معرفت کردو نجاتم داد برات دعا میکنم ولی هرچی شدم کم نیار پای قول و قرارت با خدا بمون ببین چطور معجزه میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فقط از ته ته دلم پشیمون شدم و با خدا درد دل کردم و ازش خواستم فرصت بده خطاهامو جبران کنم شک نکن اگه ...

آجی ۷۰ روزه میگذره بخدا شب و روز با ترس و لرز روزامو میگذرونم نمیدونم چی میخورم نمیدونم چکار میکنم ۲۰ کیلو کم کردم شدم یه مرده متحرک😭 هرروز گریه میکنم توبه واقعی واقعی کردم از ته ته دل زار زدم با خدا راز و نیاز میکنم هر لحظه هر ثانیه به الله شبا با قرص خواب میتونم بخوابم..دیونه شدم دیگه خییلی نذر کردم خیلی 😭😭😭پیش خدا و اهل بیت کهآبروم رفته ایشالا خدا نجاتم بده پیش خلق خدا آبروم نره

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..