مشکلی داشتید که حل شدنش محال باشه خدا حلش کنه بگید خدا واقعا قدرتمند هست یا چجوری شده که به قدرتش ایمان آوردید من مشکلی دارم میگم خدایا جوری حلش کن که قدرت رو هم ببینم اما ته دلم میگم خدا به جای حل سوال صورت سوال رو حل میکنه اصلا نمیتونه حل کنه و به من ارزشی نمیده که بخواد قدرتشو ثابت کنه من میخوام قدرتش ثابت بشه تا دین داری ام از روی عشق باشه نه رفع تکلیف
پ ن : با خلق جهان و موجوداتش من نمیتونم قدرتش رو لمس کنم فقط با حل مشکلم به نحوی که صلاح میدونید به قدرتش پی میبرم
این ک بهش ایمان داشته باشی ک تورو از درگاهش دست خالی رد نمیکنه.من نمیدونم مشکل شما چیه بعضیا میگن نش ...
عقل اینو حکم میکنه وقتی کسی بهت اعتماد نداره کاری کن که بهت اعتماد کنه نه اینکه بگی این از اول به من اعتماد و باور نداشت منم کاری میکنم که اعتماد نکنه کارهای خدا با عقل و منطق جور نیست خوب بنده ای به خدا اعتماد نداره خدا کاری کنه اعتماد پیدا کنه چی میشه قدرتش کم میشه موندم بخدا
از اینم ناراحت میشم که خدا بین بنده هاش تبعیض قایل هست برا مشرکان اون زمان هر معجزه ای کرد تا قدرتشو ...
ب هر حال دلیلی داشته ک اون زمان این کارو کرده شاید میخواسته ب بشریت ثابت کنه اینا معجزه هم ببینن ایمان نمیارن و اینا موجودات اینشکلی ان هزاران دلیل ممکنه داشته باشه .الانم معلوم نیس شاید خدا مشکلتو حل کرد چرا پیشداوری میکنی؟خب ینی ازش ناامیدی دیگ باید بهش امیدوار باشی و تو دعا هات مداومت کنی اگ ب صلاحت باشه خدا ک نمیخواد تورو اذیت کنه حتما مشکلتو حل میکنه
من یبار شب میخواستم بخوابم،بعد صبح ساعت ۴ باید یه کاریو شروع میکردم،که اگه یه اتفاقی وسطش میفتاد کاره کلا از بین میرفت
شب قبل خواب با خدا صحبت کردم که اگه در ادامه روز اون اتفاق میفته پس نزار کارو شروع کنم که وقت و انرژی بزارم ولی هدر بره،ساعت ۳ و نیم شب بود،اتفاقه افتاده بود و بنده کار رو شروع نکردم🥲اصلا برگام ریخت
میدونی خیلی پیچیده ست نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی من آبروم صدرصد در خطر بود طرف مدرکم از دید ولی درکمال ناباوری انگار همون لحظه از ذهنش پاک شد هنوزم فکر میکنم بهش مخم هنگ میکنه