2777
2789
عنوان

کیا قدرت خدا رو با چشمان خودشون دیدن به یقین رسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 48 پست
فقط از ته ته دلم پشیمون شدم و با خدا درد دل کردم و ازش خواستم فرصت بده خطاهامو جبران کنم شک نکن اگه ...

به خدا قول دادم دیگه اون آدم سابق نباشم قول دادم به حضرت فاطمه زهرا که پیش خدا آبرو و عزت داره که آبروم حفظ شه زندگیم از هم نپاشه چادر حجاب سرم کنم و مثه حضرت زهرا پاک زندگی کنم 😭😭😭😭یا الله تو رو به مهربونیت که از مادر برام مهربونتری ببین چیه حال و روزم برام خدایی کن نزار این آدما آبرومو ببرن و نابودم کنن..خودت هر لحظه میدونی چقد پشیمونم از کارهای گذشتم 😭😭😭😭یالله یالله یالله

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
ما نمی‌شناسیم چرا چون نه قدرتشو دیدیم نه چیزی الان من بشینم هی بگم خدا توانا هست با خودم خیال‌بافی ک ...

برای شناخت خدا اول باید خودتون رو بشناسید 

ودقعا باید وقت بذارید و لین مرحله اوله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا قول دادم دیگه اون آدم سابق نباشم قول دادم به حضرت فاطمه زهرا که پیش خدا آبرو و عزت داره که آب ...

تاپیکاتو خوندم چقد شرایطتت شبیه منه درخواست دوستی دادم اگه بتونم ارومت کنم عزیزم منم هنوز ۱۰۰درصد حل نشده هنوز ترسشو دارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
تاپیکاتو خوندم چقد شرایطتت شبیه منه درخواست دوستی دادم اگه بتونم ارومت کنم عزیزم منم هنوز ۱۰۰درصد حل ...

باشه گلم 🥺😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..