2777
2789

مشکلی داشتید که حل شدنش محال باشه خدا حلش کنه بگید خدا واقعا قدرتمند هست یا چجوری شده که به قدرتش ایمان آوردید من مشکلی دارم میگم خدایا جوری حلش کن که قدرت رو هم ببینم اما ته دلم میگم خدا به جای حل سوال صورت سوال رو حل می‌کنه اصلا نمیتونه حل کنه و به من ارزشی نمی‌ده که بخواد قدرتشو ثابت کنه من می‌خوام قدرتش ثابت بشه تا دین داری ام از روی عشق باشه نه رفع تکلیف 

پ ن : با خلق جهان و موجوداتش من نمیتونم قدرتش رو لمس کنم فقط با حل مشکلم به نحوی که صلاح میدونید به قدرتش پی میبرم

من مدتهاست صداش میزنم چیز زیادی هم ازش نمیخوام

فقط میخواستم خودش بهم بده

نزاره دستم جلوی این و اون دراز بشه

بدتر شد

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکسی راز حق آموختند-مهر کردند و دهانش دوختند

یه روزی یکی وسط دریا داشت غرق میشد از خدا کمک خواست خدا براش یه قایق فرستاد گفت نه خود خدا باید نجاتم بده و این کار سه مرتبه تکرار شد ولی اون شخص غرق شد و مرد

به خدا گفت چرا منو نجات ندادی خدا گفت من برات ۳ تا قایق فرستادم تو ندیدی اون قایق ها از طرف من بود چون توانایی دیدن قدرت منو نداشتی

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
تو نمیتونی شرط واسش بزاری فقط باید ازش خواهش کنی و خواهش کردن اصولی داره این ک بگیم یا رب اگه مشکلمو ...

شرط نمی‌زارم میگم خدایا قدرتتو به منم نشون بده اون زمان برا مردم شتر از دل کوه در آوردی شق القمر کردی خوب اونا برا خدا شرط گذاشتن خدا اجابت کرد من که نمیگم دریا رو بشکاف میگم مشکلم رو جوری حل کن که شاهد قدرتتو هم بشم غیر این باشه بنظرم خدا توانایی اش رو نداشته 

شرط نمی‌زارم میگم خدایا قدرتتو به منم نشون بده اون زمان برا مردم شتر از دل کوه در آوردی شق القمر کرد ...

خدا برای هر کسی بخواد این کارو میکنه اگ این کارو نکرد شاید اصلا نخواسته!در کل ب خودتون بستگی داره ک خدا واستون چیکار کنه

خدا برای هر کسی بخواد این کارو میکنه اگ این کارو نکرد شاید اصلا نخواسته!در کل ب خودتون بستگی داره ک ...

منظور از اینکه به خودم بستگی داره چکاری کنه چی هست میشه توضیح بدید ؟

منظور از اینکه به خودم بستگی داره چکاری کنه چی هست میشه توضیح بدید ؟

این ک بهش ایمان داشته باشی ک تورو از درگاهش دست خالی رد نمیکنه.من نمیدونم مشکل شما چیه بعضیا میگن نشدن یسری چیزا واسه اینه ک ب مصلحت شما نبوده.در کل باید با ایمان و امید ازش خواست

خدا برای هر کسی بخواد این کارو میکنه اگ این کارو نکرد شاید اصلا نخواسته!در کل ب خودتون بستگی داره ک ...

از اینم ناراحت میشم که خدا بین بنده هاش تبعیض قایل هست برا مشرکان اون زمان هر معجزه ای کرد تا قدرتشو نشون بده به من بدبخت توجهی نمیکنه حتی ادمم حسابم نمیکنه