2777
2789
عنوان

اینم مثلا یلدا...دلم میخواد تا خود صبح گریه کنم...خداکنه بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 106 پست
چره اخه

شوهرم گفت مریضم نمیتونم بیام یلدا خونه بابات منم گفتم نمیرم بخاطر تو تنها نباشی با اصرار منو برد و من همش نگران تنهاییش بودم ساعت 10زنگ زدم بیاد دنبالم دیگه دلم نیومد بیشتر از این تنها باشه اخه گفته بود حالم خوب نیس جواب داد  دورش شلوغ بود فهمیدم که رفته خونه داداشش و خواهراش اونجا بودن واسه شام😭 باور میکنی اصلا هزااار تیکه شدم من مادر شوهرم همش دنبال سوژس که بگه شوهرت باهات جایی نمیاد و نمیخوادت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم من اینقدر آروم و صبورم ولی این بچه تنها کسیه که تونست منو تو این دنیا عصبی کنه قشنگ دیوون ...

بچه من برعکس جلو دیگران خودش به موش مردگی میزنه که همه میگن این که خیلی ارومه ..ولی امان از تنهاییامون فقط منو و شوهرم و خدا می‌دونه این فسقلک چه سر من میاره

خدایا دوستت دارم
درکت میکنم من اینقدر آروم و صبورم ولی این بچه تنها کسیه که تونست منو تو این دنیا عصبی کنه قشنگ دیوون ...

البته فقط دوساله ها،صبور باشین،اون هنوزمعنی خیلی قوانین رو نمیدونه،ولی جاهایی که لج میکنه نبرین،تو خونه هم شرایط  و زیاد سخت نگیرین که مجبور باشین هی نه بیارین براش،

بی شعوری خواهرت نباید دلیل گریه و مرگ شما باشه 😐 خواهرتون یه مشکلی داره بهتره با روانشناس صحبت کنه

برای اینکه تو همه ی مراسم ها و مسافرت ها جنگ راه میندازه

دیگه اعصابم نمیکشه

شوهرم گفت مریضم نمیتونم بیام یلدا خونه بابات منم گفتم نمیرم بخاطر تو تنها نباشی با اصرار منو برد و م ...

ای داد بیداد چقدر بد چقدر تلخ....

برای هرکسی یه جوری گند خورد خلاصه. 

حق داری ناراحت بشی‌ این که روراست نبوده بده

چی بگم دیگه والا

هر بچه ای یجوره،بهتره ما که بزرگسالی صبور باشیم،با صبر ومهربانی بچه ها ملایم میشن،ولی در کل بچه هایی ...

برای دختر من ارثیه کلا باباش و خونواده ی باباش زود رنج و عصبی ان قبلاً شوهرم تو خیلی مسایل ساده به من گیر میداد الان دخترم دقیقا تو همون مسایل به شوهرم گیر میده منم میگم مثل خودته دیگه شوهرم هم با ذوق می‌خنده 

هر بچه ای یجوره،بهتره ما که بزرگسالی صبور باشیم،با صبر ومهربانی بچه ها ملایم میشن،ولی در کل بچه هایی ...

بخدا نمیدونی چه اذیتی منو می‌کنه آنقدر خودمو آروم میکنم ولی آخرش صبرم لبریز میشه ..شما فکر کن کل روز در حال التماس کردنشم که کاراشو براش انجام بدم یعنی حالم بهم میخوره از این همه التماسم

خدایا دوستت دارم

[QUOTE=321738957]ای داد بیداد چقدر بد چقدر تلخ.... برای هرکسی یه جوری گند خورد خلاصه.  حق داری ناراحت بشی‌ این ...[/QUOTقلبم درد داره 

راحت گرفته خابیده 

چند بار گفت چته هیچی نگفتم 

فک کرد بیاد بوسم کنه و بخابه همه چی حله 

البته فقط دوساله ها،صبور باشین،اون هنوزمعنی خیلی قوانین رو نمیدونه،ولی جاهایی که لج میکنه نبرین،تو خ ...

والا به خدا انگار پشت سرش هم چشم داره اینقدر که حواسش به همه چی هس فک کن وقتی که گریه می‌کنه میخایم مثلا با کارتون حواسش رو پرت کنیم می‌ره سریع تلویزیون رو خاموش می‌کنه اسباب بازی میاریم که بازی کنیم همه رو پرت می‌کنه اونور خلاصه اصلا از خواسته ش نمی‌گذره یه ساعت هم محبت  کنیم نازش رو بکشیم ادامه میده فقط بی تفاوتی جواب داده تا حالا براش