2777
2789
عنوان

اینم مثلا یلدا...دلم میخواد تا خود صبح گریه کنم...خداکنه بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 106 پست

به نظرم برینپیش روانشناس رفتاراشو توضیح بدین شاید بنده خدامشکل جدی داره

شایزد خودش متوجه بد بودن رفتارش نیست.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارها محل سگ ندادیم باز دعواهاش سر جاش هست تمام مراسم هامون از دستش خراب میشه اخه چرا خوشی هامونو ...

این مثل شوهر منه

ولی من دیگه اصلا برا مهم نیست میزنم به بیخیالی

یا اکثرا تنها میرم مهمانی و گردش

تا اشکم در نیاد و اعصابم خرد نشه تموم نمیکنه

اگرم نباشه با زنگ و پیام کار خودش را میکنه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
ای بمیرم برا حال مادرت فقط..توروخدا برو پیشش بغلش کن دلداریش بده بگو اینا زن و شوهرن فکرشو مشغول نکن ...

بخدا اصلا دوستش ندارم دیگه

اصصصصلا

دلم نمیخواد اصلا باهام حرف بزنم

فقط سلام و خدافظ

فقط دلم به بچه ش میسوزه خیلی به ماوابسته س

من از کوفت کوووفت ترم شد از بغض نمیتونم لبامو از هم باز کنم انقد نزاشتم اشکام بریزن اب بینیم راه افت ...

دقیقا منم با دخترم تنا بودمو اون تو اسباب بازیاش میوه چیده بود مثلا یلدا گرفته بود انقد بغض میکردم ک همش اب بینیم میومد

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
فقط به ما و شهورش عصبیه به هیچکس عصبی نیست انقدر بی فرهنگه یه عربده هایی میکشه در حد قمه کشی تو خی ...

نکنه با شوهرش مشکل اساسی داره و نمیتونه به شماها بگه و اینطوری عکسل العمل نشون میده

میتونی از خواهرزادت در مورد رابطشون تو خونه باهم سوال کنی

عین خواهر من. البته من خواهرم مریضه‌ . منم امشب کلی تدارک دیدم دعوتشون کردم این همش اذیت و آزار&nbs ...

اینم قطعا مریضه ولی بارها رفته روانپزشک 

اصلا روانپزشک ادمو خوب نمیکنه

منم دخترم دوسال و نیمشه قبلاً غریبی میکرد گریه میکرد الان چند وقتی بدجوری لجباز شده تا بهش یه حرفی م ...

دختر منم دو سالشه ..بیش از حد لجبازه ..یعنی من بچه زیاد دیدم ولی مثل این حد لجباز ندیدم ..روانی شدم از دستش روانی

خدایا دوستت دارم