2777
2789
عنوان

اینم مثلا یلدا...دلم میخواد تا خود صبح گریه کنم...خداکنه بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 106 پست
نکنه با شوهرش مشکل اساسی داره و نمیتونه به شماها بگه و اینطوری عکسل العمل نشون میده میتونی از خواهر ...

این با همه مشکل داره

شوهرش خیلی ام خوبه

تو فامیل همه حسرت شوهرشو میخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اصلا دوستش ندارم دیگه اصصصصلا دلم نمیخواد اصلا باهام حرف بزنم فقط سلام و خدافظ فقط دلم به ب ...

عیب نداره عزیزم.شاید خواهرت ی مشکل روحی داره این پرخاشگری درمان داره..با مشاوره صحبت کن راهکاربگیر.فقط ب فکر مادرت باش دلم براش خیلیییییی سوخت..گناه داره توروخدا برو از دلش دربیار غصه نخوره.

دقیقا منم با دخترم تنا بودمو اون تو اسباب بازیاش میوه چیده بود مثلا یلدا گرفته بود انقد بغض میکردم ک ...

وقتی ادم نزاره اشکا از چشم بیاد اب بینیش سرازیر میشه 🥺 و این خیلی خیلی ناجوانمردانس واسه یه زن 

البته زياد نبايد خودتو ناراحت كني . تو هر خانواده ي ايراني معمولا يه آدم رواني هست . تو خانواده ي شما 1 نفر هست . تو خانواده ي ما 2 نفر . تازه شما راحتيد . خواهرت ازدواج كرده . اين 2 تا رواني ما هميشه هم تو خونه ور دل ما نشستن . 

دختر منم دو سالشه ..بیش از حد لجبازه ..یعنی من بچه زیاد دیدم ولی مثل این حد لجباز ندیدم ..روانی شدم ...

آهههههه پسر ۴ ساله منم شدید لجبازه. هر حرف و کتک و تنبیه و محرومیتی رو به جون میخوره فقط حرف حرف اون باشه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
دختر منم دو سالشه ..بیش از حد لجبازه ..یعنی من بچه زیاد دیدم ولی مثل این حد لجباز ندیدم ..روانی شدم ...

درکت میکنم من اینقدر آروم و صبورم ولی این بچه تنها کسیه که تونست منو تو این دنیا عصبی کنه قشنگ دیوونه می‌کنه همش میگه نه نه نه فقط لج باز تو خونه بودنی اهمیت نمی‌دم به گریه ش آروم میشه ولی فقط کافیه بیرون از خونه و تو مهمونی باشه تموم نمیکنه

هر بچه ای یجوره،بهتره ما که بزرگسالی صبور باشیم،با صبر ومهربانی بچه ها ملایم میشن،ولی در کل بچه هایی که اذیت بشن ،خشم ببینن،و زیاد تلوزیون ببینن یا خواهر برادری اونا رو اذیت کنه،یا بیماری همراه با درد داشته باشن بیشتر لجبازن

آهههههه پسر ۴ ساله منم شدید لجبازه. هر حرف و کتک و تنبیه و محرومیتی رو به جون میخوره فقط حرف حرف اون ...

یعنی به جنون میرسم گاهی وقتا از دستش ...هررررر کاری می‌کنه که منو عصبی کنه ..بعضی وقتا میگم مگه میشه یه بچه دو ساله آنقدر مریض باشعه

خدایا دوستت دارم
آهههههه پسر ۴ ساله منم شدید لجبازه. هر حرف و کتک و تنبیه و محرومیتی رو به جون میخوره فقط حرف حرف اون ...

یعنی هر کی دختر منو میبینه میگه ما هر بچه ای دیدیم بالاخره با یه روشی آروم شده این بچه خیلی دیگه لجبازه به هیچ عنوان از حرفش و خواسته ش برنمیگرده