2777
2789

واقعا راهکارش چیه؟ نود درصد مواردی ک براشون هزینه میکنم بیخودی و غیر ضروریه...

مثل اسب کار میکنم اخرش هیچی تو جیبم نمیمونه...

کلا سبک زندگیم جوریه ک در لحظه زندگی میکنم هرچی دلم بخاد انجام میدم بعد میبینم هیچی پس انداز نکردم...

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکه مسه خر کار میکنیم نمیتونیم دو قذون ته جیبمون باشع 

شما که مسه اسب کار میکنی عجیبه کم نمیاری😐😂

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

برای خودت قسط بتراش من می ریزم تو فیش ماشین تو فیش خونه سکه طلا و...

اره حالا گفتم حتما سکه ای چیزی ثبت نام کنم حداقل....پول تو دست من در عرض چند ثانیه ب باد میره🥲😅

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
الان تا خرخره تو قسط و بدهی ام...ابر قسط بانکی ام    

من خوشم نمیاد استرس قسط وام و اینارو داشته باشم... وگرنه خیلی خوبه 

اره حالا گفتم حتما سکه ای چیزی ثبت نام کنم حداقل....پول تو دست من در عرض چند ثانیه ب باد میره🥲😅

دقیقا چیکار میکنی با پولا ؟من اندازه کرایه ام بر میدارم مثلا یکی دو تومن ...بقیشم قسط میدم و الباقی بمونه می ریزم تو فیش هام.عملا چیزی نمیتونم واسه خودم بگیرم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
ماکه مسه خر کار میکنیم نمیتونیم دو قذون ته جیبمون باشع  شما که مسه اسب کار میکنی عجیبه کم نمیا ...

کم میااارم خواهر 😅

من خوشم نمیاد استرس قسط وام و اینارو داشته باشم... وگرنه خیلی خوبه 

اتفاقا باعث شد خیلی از لحاظ مالی پیشرفت کنم جلو بیفتم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
حقوقت چقدره؟ مجردی یا متاهل؟ بچه داری؟

مجردم ... کارمم اداری نیستش ک حقوق بگیرم... خیاطم و متغیره هر ماه ولی خداروشکر خوبه الان...

دقیقا چیکار میکنی با پولا ؟من اندازه کرایه ام بر میدارم مثلا یکی دو تومن ...بقیشم قسط میدم و الباقی ...

دوره اموزشی شرکت میکنم برای ارتقا کارم... متریال کارم هست... نمیدونم خرج باشگاه و ... وسیله ای چیزی لازم داشته باشم واسه خودم... هدیه ام زیاد میدم مثلا این ماهیی ک گذشت سه تا تولد دعوت شدم...