2777
2789
عنوان

پول چی کنم؟

84 بازدید | 10 پست

من ۲۰تومن پول دارم

الان به نظرتون برم در حد ۷تومن اش خرج دوره ناخن کاری و وسایل کنم یا

کامل برم طلا بگیرم که سرمایه بشه و

یا اینکه کلا ولش کنم تا بتونم به ۵۰برسونم بعد باهاش کاری انجام بدم؟ 

به نظرتون کدوم بهتره؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم برم دوره اش رو بعد انقدر هزینه دوره و وسایل کنم ته اش اونقدر کارم نگیره و پولم هم رفته باشه🙂

رفیقم رفت 18میلیون هزینه برداشت میگن بعد یه مدت باید دستیار بود تا دستت راه بیفته بعد شروع کنی بعد دوره ناخن اشباع شده با وضعیت فعلی مژه و ناخن هم خوب نیست میکاپ و شینیون بهترینه 

زمان ثابت کرده همتونو...
رفیقم رفت 18میلیون هزینه برداشت میگن بعد یه مدت باید دستیار بود تا دستت راه بیفته بعد شروع کنی بعد د ...

اره خودش گفته بعدش دستیارش میشم و کار بهم میده

من خودم میکاپ بیشتر دوس دارم چطوری میگی میکاپ وقتی مردم الان اکثرا نچرال دوس شدن و ارایش نمی کنند🙃

اره خودش گفته بعدش دستیارش میشم و کار بهم میده من خودم میکاپ بیشتر دوس دارم چطوری میگی میکاپ وقتی م ...

مردم میرن عروسی  و تولد میکاپ میکنن از قدیم اما ناخن شاید دوره ای بیاد مجبور بشی بری توخونه ها کار کنی از این بابت میگم 

میکاپ بخاطر رنگ ها انرژی میده منم دوست دارم نخوای هزینم کنی هلال احمر هست 

زمان ثابت کرده همتونو...
مردم میرن عروسی  و تولد میکاپ میکنن از قدیم اما ناخن شاید دوره ای بیاد مجبور بشی بری توخونه ها ...

هلال احمر خوب درس میده؟ 

نه میرم داخل ارایشگاه همین طرف کار برمیدارم نمیرم خونه کسی

هلال احمر خوب درس میده؟  نه میرم داخل ارایشگاه همین طرف کار برمیدارم نمیرم خونه کسی

هلال احمر اگه مربی اختصاصی درس بده عالیه بعدشم میتونی کنار دست دکتر باشی یا اینکه بری تو نظام 

ممکنه زمانی برسه مجوز ناخن کار رو برای سالن بردارن 

زمان ثابت کرده همتونو...