2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چی هست؟

یه موسیقی که ناخودآگاه هرچی بخواید رو بهتون میده اصن ساب های مختلفی هست مثلا رنگ چشم هاتونو تغییر میده بازگشت معشوق مهرو محبت... 

طابع قوانین باوگم😂🍫بفرما بوه ناو🙃
یه موسیقی که ناخودآگاه هرچی بخواید رو بهتون میده اصن ساب های مختلفی هست مثلا رنگ چشم هاتونو تغییر می ...

جدی؟ با موسیقی؟ واقعیه آیا

فکر نکنم یه موسیقی بتونه رنگ چشم عوض کنه🙄

بازم نمیدونم راجبش

جدی؟ با موسیقی؟ واقعیه آیا فکر نکنم یه موسیقی بتونه رنگ چشم عوض کنه🙄 بازم نمیدونم راجبش

خیلیا نتیجه گرفتن عاره بابارنگ چشم و حتی قد تغییر چهره هر چیزی ک فکرشو بکنی میتونی با ساب های مختلف عوض کنیی

طابع قوانین باوگم😂🍫بفرما بوه ناو🙃
واقعا؟ چه نتیجه ای؟ اخهه میشه؟ یه موسیقی؟

آره عزیزم شما برای هر موضوعی که داری ساب گوش میدی حین گوش کردن خواستت و طوری که انگار بهش رسیدی تجسم کن و کلی تصویر سازی کن راجبش و از ته دل خوشحال باش طوری که انگار واقعا خواستت عملی شده اینکار باعث میشه به کائنات انرژی بفرستی و اونا دست به دست هم بدن خواستت عملی بشه ❤️

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
خیلیا نتیجه گرفتن عاره بابارنگ چشم و حتی قد تغییر چهره هر چیزی ک فکرشو بکنی میتونی با ساب های مختلف ...

چقد جالب چه اهنگیه دانلودش کنم اسمش چیه

من میخوام چشام سبز بشه دماغمم کوچیک شه و پولدار شم مشتری برا کارم زیاد داشته باشم

استفاده کردم اونم طولانی مدت 

ولی جوابی نگرفتم الکیه کلا این چیزا

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶: