2777
2789

منظورم با بچه بالای سه چهار ساله

پسر من کلاس اوله

تا یه سال پیش خیلی با لحن بچگانه باهاش صحبت میکردم و زیاد شوخی میکردم باهاش. الانم گاهی حواسم نیست این کار رو میکنم. حالا فکر میکنم خیلی ازم حساب نمیبره و یه جورایی به چشم دوست و همسن بهم نگاه میکنه.

خیلی سر به سرم میذاره و شوخی میکنه و حتی گاهی بهم میگه گوگولی من یا لپم رو میکشه انگار داره با بچه برخورد میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن چه اشکال داره جذبه سرجای خودش.صحبت دوستانه هم جای خودش.اونجوری بچه حساب میکنه صرفا پدرومادری.واون تنهاس.کتاب تربیت کودک دکتر سیف رو حتما بخون من ب عن ان ی کسی ک روان شناسی کودک خونده میگم بهتون.

به موقعش جذبه و اقتدار رو هم داری؟ قوانین خونه (ساعت خواب و بیداری، آداب سفره و مهمانی، میزان استفاده از گوشی و تلویزیون و بازی و...) دست خودته و بهش پایبند هست؟ اگه آره نگران نباش

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

اتفاقا صمیمی بودن بینتون خیلی خوبه

فقط زمانی که لازمه جدی صحبت کن

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

به موقعش جذبه و اقتدار رو هم داری؟ قوانین خونه (ساعت خواب و بیداری، آداب سفره و مهمانی، میزان استفاد ...

آره اقتدار دارم و قانونمندم ولی زیاد حساب نمیبره اگرم جریمه بخوام بکنم انقدر اصرار و التماس میکنه یا گریه که مجبور میشم ببخشم

همین الان اومد صورتم رو گرفت با لحن بچگانه گفت خوشگل من انگار داره با بچه حرف میزنه

نه خوب نیست تازه باعث شدبچم گفتارش مشکل پیدا کنه از بس بچگانه باهاش حرف زدم مثلا هنوز قفل رو میگه قل ...

خواهرزاده منم ۱۱سالشع از بس بچگونه باهاش حرف زدن تو این سن بچگونه حرف میزنع پدر مادرش دیگع بچگونع حرف نمیزنن واسه قبل مدرسشه، ولی دیگه موند سرش، یروز ک من اداشو درآوردم موقع حرف زدنش گریع کرد منم نمیدونستم رو این موضوع حساسه، دختر من چهارسالشه عین ادم بزرگا حرف میزنه

بنظرم تو بزرگیش بقیه ممکنه لحنشو مسخره کنن دیگه باهاش این مدلی صحبت نکن

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
آره اقتدار دارم و قانونمندم ولی زیاد حساب نمیبره اگرم جریمه بخوام بکنم انقدر اصرار و التماس میکنه یا ...

این صمیمیت جدا

اقتدار جدا

صمیمیت اصلا بد نیست

اما

با اصرار و التماس ببخشی یعنی اون قانون رو خنثی کردی و عملا مجوز بیقانونی دادی

از این سن یاد بگیره با اصرار و التماس میشه قانون رو دور زد وای به آینده وای به نوجوونیاش

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...