2777
2789
من خودمم گشتم نیست این میگه ب خاطر اینه ک من در حال تغییر وضعیتم برا همین سرچ میکنی نمیاد بالا ولی خ ...

با برنانه نویسی پایلوت راحت میتونی همچین چیزی برای خودت درست کنی

دختر کلاس هفتمی من بلده😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یه لاشیه

که فقط میخواد تو رو ببره خونه اش و بدبختت کنه دوتا فیلم بگیره تااخر عمر کاسه چه کنم جه کنم دست بگیری

بگو فقط گم شو

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

دیروز برا این ک ثابت کنه یه سلفی با لباس خونگی فرستاد چند بار گفته بیا تصویری من گفتم نه

خوب کردی اصلا دکتر باشه ولی بازم یه آشغاله فردا ببره خونه ازت فیلم بگیره تهدیدت کنه گوش ندی این رابطه رو تموم کن سریع

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره

ببین این اصلا معلوم نیست چجور ادمیه.اعتماد مطلقا نکن.ادم متخصص اینقدر سرش شلوغه نمیاد تو ابن سایتای مسخره همسریابی.یه جا کار میلنگه.گمونم از نظافتچیای بیمارستان یا الکی خوشای اونجاس.یه دیت برو ببینش ببین طرف سرش ب تنش میارزه اصلا.

ببین برای من اینجوری بود که همه میدونستن یعنی خانواده من و خواهر برادر اون مام خالههام و مادربزرگم ح ...

خدا لعنتش کنه خانوادتم فهمیدن؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
من خودمم گشتم نیست این میگه ب خاطر اینه ک من در حال تغییر وضعیتم برا همین سرچ میکنی نمیاد بالا ولی خ ...

دروغ میگه اصلا ممکن نیست پزشک باشه و توی سایت نظام پزشکی نباشه

رزیدنتم باشه اهمیتی نداره به صورت پزشک عمومی هست

دختر دروغ میگه گوش کن

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
واضح میگه فقط برای این که تو بغلم باشی..

باور نکن بیماری روانی زیاده دکتر و مهندس هم نداره

خیلیا بیمارن ولی ظاهرشون عادی نشون میده

برو بع مامانت بگو با این مسره اشنا شدم

چند وقته با هم حرف میزنیم حالا گفته شماره مادرتو بده و....

من نمیدونم راست میگن یا دروغ

نمیدونم قصدشونم چیه

اومدم باهات مشورت کنم که تو همه چیو بدونی بگی چیکار کنم