2777
2789
عنوان

لعنت به دوری از خانواده

322 بازدید | 19 پست

همش باید نگران مادر پدرم باشم چون هردو مریضن همش فکر میکنم یعنی الان حالشون چطوره ، حالشون بد نشه، چطوری برن دکتر... مداااام فکرم درگیرشونه ... هرروزم زنگ میزنم و حالشونو میپرسم و هروقت بتونیم با همسرم میریم پیششون یا اونارو میاریم یه مدت خونمون... 

ولی وقتایی که پیش هم نیستیم و اونام مریضیشون بیشتر میشه دائم نگرانشونم .. لاغر شدم از بس فکرم پیششونه ... کاش همه تو یه شهر بودیم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما هم مثل منی

باور کن نزدیک هم بودی باز نگران بودی

من فقط یه خیابون فاصله دارم ولی همش نگرانشونم

همش اضطراب دارم الان حالشون خوبه چکار می کنن یعنی

از بچگی همینطور بودم تا صبح نفسهاشون رو چک می کردم ببینم صدای نفس کشیدنشون میاد

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

من چی که بعد هشت ماه برگشتم کنار خونواده م‌. رو روانم دوری تاثیر گذاشته .ما راهمون دوره زود به زود ن ...

وای عزیزم خیلی سخته .. ما هم دوریم خیلی زود همو ببینیم هر ۳ ، ۴ ماه یه باره

من هیچ وقت از ازدواج راه دور خوشم نیومد. تنها شرطم برا ازدواج نزدیکی به خانوادم بود

کار خوبی کردی . من موقع ازدواج سنم کم بود اصلا به این چیزا فکر نمیکردم که یه روزی پدر مادرم پیر میشن به من احتیاج دارن😔

شما هم دوری؟ خیلیییی بده 😔

من تقریبا۴۰ دقیقه دورترم 

ولی مامانم مریضه یایه اتفاقی میافته تا بخام برم جون ب لب میشم

تازه هر روزم زنگ میزنم

یا من باردار دارم مامانم هر روز زنگ میزنه یکم دیرتر شه نگران میشه

عزیزم شما هم مثل منی باور کن نزدیک هم بودی باز نگران بودی من فقط یه خیابون فاصله دارم ولی همش نگرا ...

آره منم کلا همیشه نگران از دست دادنشونم.. این دوری هم دیگه شده قوز بالا قوز 

من تقریبا۴۰ دقیقه دورترم  ولی مامانم مریضه یایه اتفاقی میافته تا بخام برم جون ب لب میشم تازه ...

این نگرانیا همیشه هست باز خوبه خیالت راحته ۴۰ دقیقه دیگه میرسی ... ما ۴ ساعت راه داریم که اونم به خاطر کار شوهرم نمیتونیم هرموقع دلمون خواست بریم تعطیلی و مرخصی نداره زیاد