2777
2789
عنوان

مادره دختره زنگ زد از من تحقیق کنه راجب نامزد قبلیم برای دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 99 پست
وقتی ازش تعریف کردی مادرش ازتون نپرسید اینهمه که خوبه شما چرا ازش جداشدین

نه من همون اول گفتم من ازش خوشم نمیومده و ازدواجم زوری بوده و خودم ب خاست خودم بهم زدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد دختره ب پسره میگفت نامزذ قبلیت اینجور گفته و در آخر بهم میگفتن چشم ندارم خوشبختیشو ببینم  ...

چون فامیل بود یجور غیرمستقیم میگفتی ، میگفتی انسان ها تغییر میکنند باید دخترتون باهاش آشنا بشه رفت و آمد داشته باشید بشناسیدش ببینید شکاک هست با فقط شنیده نمیشه تصمیم گرفت بلاخره هر چی باشه پسرعموی منه ، نامرد سابقم هست ولی فامیل هم هستیم یه عمر تو چشم هم باید نگاه کنیم تحقیقاتم به درد نمیخوره تا وقتی آشنایی هست بهتره خودتون به شناخت برسید

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
حالا اگر بدشو گفته بودم همه میگفتن نبایستی اینکارو میکردی. اونا خودشون همو می‌شناختن 

از قدیم گفتن اگر در مورد خوستگاری ازتون سوال شد موظفین راست بگین و غیبت حساب نمیشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .