2777
2789
عنوان

مادره دختره زنگ زد از من تحقیق کنه راجب نامزد قبلیم برای دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 99 پست
ترسیدم بهم بزنن بگن ک من بد راهی دادم فقط آخرش گفتم هیشکی بی عیب نیس

وقتی پرسید شکاکه میگفتی والا چی بگم

یجوری غیر مستقیم میرسوندی که آره شکاکه

قشنگ گفتی پسر خوبیه و شکاک نیست

اونام فردا چون فامیلید خیلی راحت میتونن بیان سراغت

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان این چی داره ک دروغ بگم. آخه 😐مثلا این تاپیک پر بازدید میشه. بخام دروغ بگم یا مدالم میدن  ...

اره اینم شگرد جدیده والا من کل زندگیمو عکس از بچه هامو هزارجا گذاشتم هنوز کسی نشناختم چطور شما سریع شناسایی میکنن.

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگه اسی؟ چهار روز پیش تاپیک زدی ۷ ساله عروس مادرشوهرمم جریان چیه🙁

عزیز یکم دست کاری میکنم تو اینا ک اگر آشنا بود نشناسه 😂 حتی اینم پسر عموم نیس ولی   نزدیکه ب همینه 😐

خب گفتم هیشکی بی عیب نی همو دوس داشته باشن غیب همو میپوشونن

آخه شکاک و بددل بودن ک اصولا از بین نمیره و طرف بدتر میشه ک بهتر نمیشه، کاش راستش و میگفتی

خودتون هم ب این دلیل ازش جدا شدید؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره اینم شگرد جدیده والا من کل زندگیمو عکس از بچه هامو هزارجا گذاشتم هنوز کسی نشناختم چطور شما سریع ...

خب عزیزم تو دوس داری بذاری و احتمال نمیدی بشناسن 

ولی من واقعا میترسم بشناسن. چون دیدم ک دوتا تو نی نی سایت همدیگه رو شناختن 

احتیاط شرط عقله 

آخه شکاک و بددل بودن ک اصولا از بین نمیره و طرف بدتر میشه ک بهتر نمیشه، کاش راستش و میگفتی خودتون ه ...

ن اصلا اصلا دلیل من این نبود ببین این کارش اذیتم می‌کرد یه ذره ولی من اصلا دوسش نداشتم. ازدواجم اجباری بود  بعد یه مدت ب زور و سختی تونستم بهم بزنم 

اصلا یسال از من کوچیک تر بود 

خب عزیزم تو دوس داری بذاری و احتمال نمیدی بشناسن  ولی من واقعا میترسم بشناسن. چون دیدم ک دوتا ...

خب اگه کیترسی چرا تایپیک میزنی از همه چیز صحبت میکنی پس این تایپک زدنات جرییات گفتنای زندگیت اینو رد میکنه که میترسی شناسایی بشی.من تاپیک ترک میکنم ولی دروغ گفتم اصلا کاردرستی نیست شما تو تاپیک قبل میگی تازه زایمان کردی اینجا میگی دوتا بچه داری 

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
تاپیک قبل گفتی باشوهرالانت بودی بابات بدچهارسال قبول کرده توروبهش بده.الان چیشد این وسط

عزیزم یه خرده تاریخ و اسمو نسبتا  و قاطی میگم  آشنا از آب در نیاد کسی 

خب اگه کیترسی چرا تایپیک میزنی از همه چیز صحبت میکنی پس این تایپک زدنات جرییات گفتنای زندگیت اینو رد ...

واااااااای مگر کسی ک تازه زایمان کرده باشه   نمیتونه دوتا بچه داشته باشه چ حرفا می‌زنید ها 

اتفاقا بچم 7  ماهم دارم 

پارانویید. فقط.  عیبه.  مثل. عیوب دیگه؟؟؟ پس چرا شما. ازش جدا شدی خییییلی اشتباه کردی ب ...

دلیل جدایی من این نبود اصلا عزیزم 

من کلا نمیخاستمش ازدواجم زوری بود ب سختی بهم زدم 

باید واقعیت رو یه جوری که نه سیخ بسوزه نه کباب میگفتی  مثلا میگفتی خب تو آشنایی متوجه میشید و ...

ببین فک کنم دختره فهمیده یچیزایی ک زنگ من زدن الان سه چهار ماه  نامزدان همه بهشون گفتم طرف شکاکه دختره ولش نکرده حتی مادرش گفت دخترم وابسته شدید. شده  خب قطعا منم میگفتم قرار نبود اتفاقی بیفته در صورتی ک من حتی گفتم من فامیلشم همشم ک تعریف تمجید. کنم بی عیب و نقص خو کسی نیس  همو دوس داشته باشن  عیب همو تحمل میکنن میپوشونن

اشتباه کردی  چرا دروغ گفتی خب  دختره بره بدبخت بشه خوبه ؟

خب راستشو میگفتم  بعد میگفتن چشم نداره یا نمیذاره پسر ما دوماد شه 

بعدم دختره همه دارن بهش میگن این شکامه بهم نمیزنه من بگمم بهم نمیزنه  قطعا گبا این وجود گفتم ک  بی عیب و نقص. نیس