2777
2789
عنوان

مادره دختره زنگ زد از من تحقیق کنه راجب نامزد قبلیم برای دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 99 پست

خیلی کارت بد بود 

وقتی قَسَمت داد یا نباید خاطرجمعش میکردی ک این ادم خوبیه یا اینکه میگفتی پیش کس دیگه ای تحقیق کنین

بیچاره اون دختره

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

لازم نیود دروغ بگی لازم هم نبود راستشو بگی میگفتی ما فامیلیم من نمیتونم چیزی بگم از دوستانش تحقیق کنید و خدانگهداز

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گفتم هیشکی بی عیب نی همو دوس داشته باشن غیب همو میپوشونن

خب در مورد شكاكيش علنا رد كردي 

نبايد صريح رد ميكردي دو پهلو بايد حرف ميزدي 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
لازم نیود دروغ بگی لازم هم نبود راستشو بگی میگفتی ما فامیلیم من نمیتونم چیزی بگم از دوستانش تحقیق کن ...

دقیقااااااا

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چطور چهارسال پیش نامزدی پس زدی الان دوتابچه داری🤕

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
باید راستش میگفتی یا با منظور میفهموندی   که نمیتونم بگم خودشون بیشتر تحقیق کنن

خب گفتم ک همه بی عیب نیستن گفتم حالا من همش تعریف تمجید کنم ولی هیشکی کامل نی باید همو دوس داشته باشن بتونن باهم کنار بیان 

خب بعد دختره ب پسره میگفت نامزذ قبلیت اینجور گفته و در آخر بهم میگفتن چشم ندارم خوشبختیشو ببینم

اشتباه کردی زنگ بزن حقیقتو بگو و قسمش بده به پسر عموت نگه

دوست دادی ی دختر بدبخت بشه؟

اگر این حرفو زد هم مشکلی نیست تو تذکر و بهش دادی پس دیگه وظیفه ای نداری

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
نباید دروغ میگفتی. بهتر بود میگفتی خودتون یه مدت معاشرت کنین و خودتون به نتیجه برسین

خب گفتن هیشکی بی عیب نیس 

گفت دخترم وابسته اش شده گفتم وقتی همو دوس دارن پس عیب همو تحمل میکنن

خب گفتم ک همه بی عیب نیستن گفتم حالا من همش تعریف تمجید کنم ولی هیشکی کامل نی باید همو دوس داشته باش ...

شما شکاکی رد کردی ک بدترین چیزه وگرنه همه می‌دونن هیچکس بی عیب نیس اشتباه کردی