2777
2789

احادیثی که درباره زن هست همشون انگار ضد زن هستن.

اصلا نمیتونم خودمو مجاب کنم یه عقل سلیم همچین چیزایی درباره زنا گفته.

میترسم روی ایمانم اثر بزاره.

آخه چرا خدا بین زن و مرد اینهمه تفاوت قائل شده؟

۱۴۰۴/۷/۲۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنم تو دهنت؟؟بچه برو درستو بخون بدووو

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

راستش منم همینطورماحساس میکنم این احادیث با چیزی که ازخدا باور دارم در تضاده

دقیقا 

من همش میگم یا احادیث جعلی هستن یا ... استغفرالله

اصلا نمیتونم به هیچ روشی به هیچ منطقی باور کنم که این حرفا از طرف یه کسی هست که به برابری زن و مرد باور داره

۱۴۰۴/۷/۲۵

بنظرم شما باید درموردش با یک نفر صحبت کنی که جوابت رو بده ... اگر میخوای درخواست بده لینک کانال روحبخش رو بهت بدم... اونجا میتونی سوالاتت هم بپرسی و به خیلی سوالات جواب داده ....

والا قرآن خودش تفسیر داره ..و منم دقیقا نمی‌دونم از کدوم احادیث صحبت می‌کنی 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

احادیث البته که معلوم نیست چقدر معتبر چقدر تحریف شده اس.

عزیزم وقتی الان حلو چشم خودمون تاریخ رو تحریف میکنن

۱۴۰۰ سال پیش .....چی بوده و چی به ما رسوندن؟!

بعد همون دوره زنده بودن پیامبر یه سری قوانین با توجه به زمان تغییر کرده   بعد ملت میخوان قانون ۱۴۰۰ سال پیش رو برای الان پیاده کنن

مشکل از خدا نیست  خیلی چیزهایی که به ما رسوندن درست نیست

تفاوت به معنای نا عدالتی نیست اگه موردی خاصی مد نظرت بگو جواب بدم

مثلا یه حدیثی هست میگه از سعادت مرد این است که دخترش در خانه اش خون حیض نبیند (امام صادق)

یعنی دختر رو انقد زود شوهر بدین که حتی پریودیش شروعم نشده باشه.

۱۴۰۴/۷/۲۵