2777
2789

من زایمان اول طبیعی بوده افتادگی رحم دارم انگاری یه چیز کرد تو واژنم هست الان باردارم میترسم تو زایمان این افتادگی بدتر بشه خدای نکرده همش بهش فکر میکنم اشک از چشمام میاد دیگه نمیدونم چطوری خودمو آروم کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من زایمان طبیعی داشتم 

پسرمو با وزن ۴۲۰۰ به دنیا آوردم الانم باردارم 

ولی هیچ مشکلی واسم پیش نیومد 

حتما دلیل دیگه ای داره برید پیش دکتر 

دختر ناز مامان🌸من و بابات و داداش ات بی صبرانه منتظر به دنیا اومدنتیم😍 خدایا مواظب دخترم باش🤲🏻💚💚💚

اون چیز گرد همه خانوما دارن کی بهت گعت افتادگیه؟

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

انشالله این یکی راحت باشه

افتادگی رحم یا به دلیل ضعیف بودن عضلات واژن هست که معمولا ژنتیکی یه به خاطر زایمان ساخت یا استفاده از اجبار برای زایمان یا جنین سنگین وزن بوجود می یاد 

قبل از زایمان  یه سری ورزش ها هستن که با انجامشون میشه این ضعف و عوارض بعدش رو کمتر کرد 

ضمنا اگه اذیتی این یکی رو‌با نظر پزشک سزارین شو تا افتادگیت هم اصلاح کنن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.