2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهر خوبیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب گاهی اوقات یه چیزی میگه حرصم میگیره معمولا از خانوادهش پشتیبانی میکنه و میگه حتما تو یه کاری کرد ...

خانوادشو یا حساب نکن

یا خودت مشکلتو باهاشون حل کن  ب شوهرت نگو 

شوهر ب این خوبی داری چرا سر کسایی دیگ باهاش دعوا میکنی 

خانوادشه واقعا دل سنگ میخواد ادم از خانوادش دفاع نکنه ب نظرم زن و مردا حق دارن دفاع کنن

خانواده شوهر پیش دستی کردن گفتن دیگه اینو سمت ما نیار 

به درک محلشون نزار اتفاقا خوش ب حالته دیگه نمیریزن خونت نه مثل من هرماه خونمن 😒

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

برو مشاوره عزیزم خیلی بهتره معیار هرکس فرق داره ولی خوب به نظر ادم خوبی میاد برای رابطه هم برید پیش ...

مشاوره هم رفتیم کمکی نکرد

جالبه مث مردای دیگه گارد نگرفت برای مشاوره و اومد

ولی وقتی دکتر حق و به من داد گارد گرفت

مشاور هم اخرش  خصوصی بهم گفت  معلومه خانواده ش اجازه نمیدن  زندگیت ارامش داشته باشه حالا دیگه انتخاب با خودته

شوهرم میگه اتفاقا باید بری و از دلشون در بیاری قهر چند روز پیشمون هم از همینجا شروع شد که چرا باید ...

اصلاااا نرو...بگو اونی که باید طلبکار باشه منم اونا بهم بی احترامی کردن.جایی که برام ارزش قایل نشن تا قیام قیامت نمیرمم...بعدم خودت شاد و شمغول نشون بده..پیشش چای دم کن بخور..ورزش کن..زنک‌بزن با دوستا و خانوادت خرف بزن..اگرم از شما درخواستی داشت با تاخیر جواب بده و منتظرش بذار

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مشاوره هم رفتیم کمکی نکرد جالبه مث مردای دیگه گارد نگرفت برای مشاوره و اومد ولی وقتی دکتر حق و به ...

همون طور گفتم اگه مرد هزارتا ویژگی خوب داشته باشه و تنها ویژگی بدش بچه ننگی و دهن بینی خانوادش باشه زنذکی بااون مرد جهنمهههه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اکثر مردهای یک قومیت خاص اینجوری ان  نزنید منو تو رو خدا مردی که تعریف کرد خوبه بد نیست اما م ...

چند بار خواستم از راه دوستی باهاشون وارد بشم اما اونا پا ندادن و حتی خواهر شوهرم منو تو فضاهای مجازی ش بلاک گرد باورتون میشه؟ 

مثل اینکه تصورشون اینه  اگه صلح بر قرار باشه پسرشون رو از دست میدن و پسرشون به سمت من بیشتر کشیده میشه

نمیدونم کلا چی فکر کردن

نمیدونم چی تو ذهنشون گذشت

ولی اهل دوستی نبودن فقطططط ناسازگاری و جنگ دوست دارن

چون مث اینکه تو اب گل آلود راحتتر ماهی شونو میتونن بگیزن

مشغول***

اکثر مردهای یک قومیت خاص اینجوری ان  نزنید منو تو رو خدا مردی که تعریف کرد خوبه بد نیست اما م ...

کدوم قوم؟ترک ها؟

وای دقیقا  خانوادگی یه حس خود برتر بینی دارن ذاتا حس میکنن ژن برترن

اختلال خودشیفتگی دارن

خدا هممونو کمک کنه حق داری شرایط سختی داری توام

آره بخدا همش حالمونو میگیره شوهرم ببین هیچ کس نیست که عیب و ایراد نداشته باشه ولی اگه عیب و ایراد مثل شوهر تو داشت شوهر من عین خیالم نبود