2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهر خوبیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 59 پست

عزیزم مرداد همه مثل بچن پر از ایران باید سالها بگذره تا بکنی اونی که میخوای .

زندگی همه همینه با امام ازدواج نکردی که معصوم باشه ایراد نداشته باشه هر انسانی نقصی داره حالا هر کس به شکلی 

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

جالبیش اینه هررروقت میرم سمت خونه شون فقط تیکه و کنایه بارم میکنن با میرن دور میشینن و باهام حرف نمی ...

اصلااا محلشون نده چه بهتر که که کمتر ببینیشون....نرووووو تا دعوتت نکردن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم خوشی زده زیر دلت

نه بخدا بی توجهی و سردی برای یه زن اونم تازه عروس خیلی زجر اوره

البته همش ویژگی های خوبشو پیش خودم میگم که دلگرم بشم به زندگی ولی مثلا الان پنج روزه باهام قهره

اینم از اولین شب یلدای مشترکمون🥺

برو مشاوره عزیزم خیلی بهتره معیار هرکس فرق داره ولی خوب به نظر ادم خوبی میاد برای رابطه هم برید پیش دکتر چون هم خودت اذیت میشی هم شوهرت با مادرشوهرت هم خیلی رفت امد نداشته باش که اعصابت خورد بشه حتما از مشاوره کمک بگیر که چطوری رفتار کنی.بعضی مردا اگه پیششون‌از مادرشوه بد بگی بدتر لجبازی میکنن میرن میچسبن بهشون زیاد محل مده ولی مشاوره حرف اول میزنه.

موفق باشی

اکثر مردهای یک قومیت خاص اینجوری ان 

نزنید منو تو رو خدا

مردی که تعریف کرد خوبه بد نیست اما مادر و خاهر اولویتن و قهر کردنی پیش قدم نمیشن  اینا باید تعامل خیلی گرم با خانوادش داشته باشی تا دنیا بهشت باشه برات

اللهم عجل لولیک الفرج 
وقتی درد داری چرا از کمی رابطه مینالی

ببخشید اینی که میگم دور از ادبه

ولی خوب باید این انقد امتحان کنه تا یکم جا باز کنه یا نه

همینجوری پیش بره تنگ باقی میمونه دیگه

بعدم وقتی مردت مشتاق رایطه باهات نباشه ادم حس میکنه جذاب نیست دوست داشتنی نیست و کلی حس منفی دیگه

سلیقه و معیار هر کسی متفاوته مثلا من معیارم یکی اینکه طرفم محبت و توجه کنه و براش مهم باشم و همچنین ...

میدونم ولی خوب وقتی دلم پر از غصه میشه میام اینجا یکم حرف میزنم شاید فرجی شد شاید یکی یه چیزی گفت نمیدونم شاید حالم خوب شد

میدونی الانم چند روزه قهریم و اون کاملا بی تفاوت نسبت منه

خوش به حالت که مذهبی و هیئتیه، خیالت راحته ازش بهتر که سرده بنظرم آتیشی نیست و تنوع طلب خدارو هزار بارشکر کن وقتی تو خوب باشی و بشناستت اگه مادر خواهرش علیه تو  حرفی بزنن حرف اونارو قبول نداره چون داره با تو زندگی می‌کنه و میشناستت، همه مردان حرف خانوادشون براشون مهمه ولی جوری تو خونه بهش محبت کن که مدام دلتنگت شه و زود بیاد خونه با مادر و خواهرش هم مثل رفیق باش که باهات لج نکنن،من اگه شوهر تو رو داشتم میزاشتم رو سرم بقران ، قدر بدون ،من شوهرم همیشه چسبیده رو زمین یه دستشویی به زور می‌ره تو خونه سرکار هم که میره کلی منت میزاره رفته ،روزی سه تا قلیون باید براش درست کنم همیشه هم خسته است و مارو جایی نمیبره مدام هم سرش تو گوشیه ولش کنی تا صبح بیداره فیلم نگاه می‌کنه ازش بدم میاد خیلی .

خوبه اخلاق خودتو خوب کن ک قهر نکنیدک مجبور نشی منت کشی کنی

خوب گاهی اوقات یه چیزی میگه حرصم میگیره معمولا از خانوادهش پشتیبانی میکنه و میگه حتما تو یه کاری کردی که اینجوری شده  بیشتر دعواهامون سر خانواده ش

اصلااا محلشون نده چه بهتر که که کمتر ببینیشون....نرووووو تا دعوتت نکردن

شوهرم میگه اتفاقا باید بری و از دلشون در بیاری قهر چند روز پیشمون هم از همینجا شروع شد

که چرا باید بریم خدمت کسی که بهم گفته اگه بیاد بیرونش میندازم

در صورتی که من هیچ تقصیری نداشتم