2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهر خوبیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 59 پست
خانوادشو یا حساب نکن یا خودت مشکلتو باهاشون حل کن  ب شوهرت نگو  شوهر ب این خوبی داری چرا ...

بخدا مادرش رو نمیشناسی چه فتنه اییه 

با اینکه من همیشه سکوت میکنم که حرف برام در نیاد و دعوا رو بزرگتر نکنه و کش نده

بازم هرروز با پسرش در ارتباطه و پشتم بد میگه

مثلا یه بار گفته بود این لباس میخره عکسشو برا همه می‌فرسته ولی منی که مادر شوهرم نباید بدونم

اصلااااا نمیدونم این حرف از کجا درومده

برا هیچکس چیزی نفرستادم من

در ضمن مثلا هم بفرستم اخه به اون چه ربطی داره

سر همین موضوع یه دعوایی درست کرد بیا و ببین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بخدا همش حالمونو میگیره شوهرم ببین هیچ کس نیست که عیب و ایراد نداشته باشه ولی اگه عیب و ایراد مث ...

من فقط میخوام بیشتر دوستم داشته باشه

بهم توجه کنه

عشق بده

من واقعا تو این زندگی به محبت و توجه بیشتری احتیاج دارم

مرد چهل ساله و بچه ننهه🤮🤮🤮🤮💩💩💩💩💩💩💩خحالت از سنش نمیکشه مردک....

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مرد چهل ساله و بچه ننهه🤮🤮🤮🤮💩💩💩💩💩💩💩خحالت از سنش نمیکشه مردک....

اگه سنش کم بود امید به اصلاحش میرفت

ولی الان خودمم شک دارم چون شخصیتش شکل گرفته دیگه خیلی سخته تغییر

اونم با وجود یه مادر دیکتاتور و سیساستمدار و عشق دعوا

اگه سنش کم بود امید به اصلاحش میرفت ولی الان خودمم شک دارم چون شخصیتش شکل گرفته دیگه خیلی سخته تغیی ...

همسرتتااخر عمر همینه مادرشم فوت کنه میره میچسبه به خواهراش

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

شایدبخاطر قهر و نازکردنای الکی شماس

انتظار من محبت کردنه شوهرمه حمایت شوهرمه

نمیدونم گارد نمیگیرم در برابر حرفت

ولی

اینکه خواهرت تو جمع تیکه میندازه

یا مامانت حرف دهنم میذاره

یا چرا سالگرد ازدواجمون هیچی برام نخریدی حتی یه کیک

اما برا خواهرت تولدش کادو خریدی

اینا دلایل الکی ن؟ 

من فکر میکنم شوهرم دوستم نداره

انتظار من محبت کردنه شوهرمه حمایت شوهرمه نمیدونم گارد نمیگیرم در برابر حرفت ولی اینکه خواهرت تو ج ...

پس عزیزم اگه زندگیتو دوس داری سعی کن مثل مادر و  خواهرش با سیاست رفتار کنی،گلایه نکن غر نزن،با زبون بازی خواسته هاتو بهش بگو

آی نه خدا نکنههه😭😭😭😭

مقاله مادر گرسنگی ابوالفصل طحان بخون

پس عزیزم اگه زندگیتو دوس داری سعی کن مثل مادر و  خواهرش با سیاست رفتار کنی،گلایه نکن غر نزن،با ...

خیلی  سعی میکنم اما یه جاهایی واقعا می برم کم میارم الان چند روزه قهر کردیم انگار نه انگار 

اصلا منو نمیبینه

تلاش نمیکنه که مثلا اشتی کنیم

هیچ براش مهم نیست بخدا