2777
2789
عنوان

نا@مادری باعث مرگ مغزی کودک شد

3671 بازدید | 43 پست

تو ارومیه نامادری بچه رو انداخته تو حیاط سرش ضربه خورده باعث مرگ مغزی شده تورو خدا واسش دعا کنین از دیروز اشک میریزم واسه بچه 

خدا جونم مراقب فرزندانم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ ک منم فیلمشو دیدم الان داشتم ب خواهرشوهرم میگفتم اصلا بچمو نگاه میکنم یاد اون بچه میفتم خدا ریشه ی ظلم رو بکنه چطور بچه رو از بالا پرت می‌کنه پایین خدا لعنتش کنه انشالا خدا اون فرشته کوچولو رو نجات بده 

بچه ۴ سالشه 

پدرش ماشین سنگین داره بارمیبره شهرستان 

پدرش دوربین کار گذاشته بود ک مادر تنیش نره تو خونشون دوربین بطور معجزه وار حیاط گرفته زنه از موهاش میگیره بچه رو میندازه تو حیاط 

آره دیدم 

هزار بار لعنتش کردم  خدا ازش نگذره  

بمیرم برای طفل معصوم  جوری پرتش کرد روی موزائیک ها که من دردم گرفت 

ای خدا نگذره از این زن وحشی 😡

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
اخ ک منم فیلمشو دیدم الان داشتم ب خواهرشوهرم میگفتم اصلا بچمو نگاه میکنم یاد اون بچه میفتم خدا ریشه ...

با هر بار دیدنش کلی گریه میکنم چطور دلش اومد اخه چطور ی آدم میتونه اینقد بیشرف و ظالم باشه

با هر بار دیدنش کلی گریه میکنم چطور دلش اومد اخه چطور ی آدم میتونه اینقد بیشرف و ظالم باشه

امشب خیلی فحش دادم بهش  

الهی دستاش بکشنه  الهی کور بشه هیچکس دستش رو نگیره 

آخه بچه ی ۴ ساله چه گناهی داره 😔

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

یعنی خدایی خ ظلمه اگه خدا جون اون بچه رو نجات نده نزاره بچگی کنه شادی کنه بازی کنه چقدر بعضی از آدم ها زندگی های تلخ و بدی دارن 

مطمئنید مرگ مغزی شده؟ تا جایی که میدونم هیچ کس تا به حال بعد از مرگ مغزی سلامتیش رو به دست نیاورده ...

امروز یکی از بلاگرای تبریز رفته بود دیدنش آقای عباسپور  تو استوریش ک اینجوری میگف