2777
2789

میگه من باید حواسم باشه کی میرسید خونه کی میرید بیرون 

باید زندگیتونو زیر نظر داشته باشم چوووون دلوااپسسس میشم الان ۴ ساله طبقه بالاشیم عاصییی شدم اواخر بدتر شده 😒😒😒چی باید کرد باهاش؟ خودشم میزنه بههه قلب درد 😕😕😕اگر جواب تلفن ندی خستههه شدممم حقیقتاااا 

مشکل اینه همه میزارن پای نگرانی مادرانه ولی زندگی ما تحت تاثیره به حرف شوهرم گوش نمیده منم بهش گفتم ما دیگه بزرگ شدیم میگه دست خودم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهمسرت صحبت کن جدی به مادرشوهرش هم اهمیت نده هرچی رو بدی پرروتر میشن

منم با مادرشوهرم تو یه ساختمونم 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
تو میدونی چیکار کن شب بیار تو اتاقتون بخوابونش حرکات رو بشماره چون باید زیر نظر بگیره

تو روابط زناشوییم بهش رو ندادم فقط میگه بچه بچه بچه بچه وگرنه تو اینم سوارمون میشد خوبه  فقط بهونه بچه میگیره 

خب شوهرت بهش این اجازه رو داده تو شاید بتونی ب واسطه شوهرت درستش کنی ولی اینکه بخای خودت به جنگ تن ب تن با مادرشوهر بری نه توصیه نمیکنم

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...

کمی بی خیال شو کمتر جواب بده تلفنهاشو یکی درمیون جواب بده یه کم ازش دور شو خیلی اعتراض کرد خودت جوابشو نده بذار شوهرت باهاش صحبت کنه حتی شده بهش بگه زیاد بهتون فشار بیاره جابه جا میشین اولش خودشو میزنه این ور اونور و درد قلب و ..‌. اما اگه شما کم نیارین و شانس باهاتون باشه جواب میده ، البته مهمه که شوهرتم تو تیم تو باشه و نگه مادره نگرانه🙄 والا بچه دبستانیه مادرش نگران باشه؟

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"