2777
2789

برای تولد بابام کادو خریدم روکش ماشین .با کلی ذوق امدم خونه اصلا محلم نداد گف من گفته بودم نخری! مامانم گف خب خریده برات گف نه چون گفته بودم نخره الان که خریده غلط زیادی کرده باید بیاد بگه غلط کردم گوه خوردم که خریدم.......

مامانم گف اخه خواسته خوشحالت کنه دخترت گفت لازم نکرده خوشحال کنه بره گمشه

من تنها گناهم این بود که دیدم روکش صندلی هاش پاره هست خواستم تولدش خوشحالش کنم  یعنی باید چکار کنم انقدر شکه شدم که دارم فقط دیوار رو نکاه میکنم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاسته ماشین بفروشع الان دلش برا خرجت میسوزه 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

وای چه بابای عجیبی 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀