2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 110 پست
ممنون عزیزم ویارم داره کم کم خودشو نشون میده😩 دیشب اینقدر بالا آوردم 

وای نهههههه🙈🙈🙈🤮🤮ترسناکترین قسمت بارداری همین هفته ۷تا هفته ۱۲شه🙈اوج ویار

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
ممنون عزیزم ویارم داره کم کم خودشو نشون میده😩 دیشب اینقدر بالا آوردم 

سونو قلب رفتین ؟هفته چندی الان

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نهههههه🙈🙈🙈🤮🤮ترسناکترین قسمت بارداری همین هفته ۷تا هفته ۱۲شه🙈اوج ویار

دقیقااا

یعنی ترسیدما😃 واقعا یهو عین بچه ها ترس برم داشت از این قسمتش و خودمو باختم🤩 فقط میگم خداکنه به خیر بگذره

سلام عزیزم خوبی شما

روزت مبارک مامانی

میگما من امروز ۲۱سیکلم و دوتا تست زدم همون اولش هاله بسیار بسیار توهمی داد

نمیدونم میشه بهش دلخوش کرد یا نه؟ انقد توهمی بود نمیشد فهمید صورتیه یا نه

۸روز مونده به موعد البته

https://s6.uupload.ir/files/20240103_194242_lbbl.jpg

دوستان اینو ببینید لطفا مثبته یا نه

۸روز مونده به موعد همون اولشم هاله داد ولی بعد از خشک شدن پررنگتر شد

سلام عزیزم خوبی شما روزت مبارک مامانی میگما من امروز ۲۱سیکلم و دوتا تست زدم همون اولش هاله بسیار ب ...

سلام گلم

ممنونم روز شما هم بارک

منم یه هفته قبل موعدم زدم هاله خیلیییییی کمرنگ داشت ولی چون به مدیکور بدبین بودم توجه نکردم بهش

الان مال شما را دیدم به نظر مثبت میاد 

به نظرم صبح یکی دیگه بزن و فقط دو یا نهایت سه قطره ادرار بریز که پخش نشه بهتر مشخص بکنه

ولی خدا کنه مثبت باشه خیلی خوشحال میشم😘🥰

به نظر من احتمال مثبت بودنش زیاده😍

خشک شد انگاری پررنگتر شد ولی به قول شما مطمین نیستم..اخه رنگ صورتی نیس.

https://s6.uupload.ir/files/20240103_205408_loac.jpg

مثبته می دونی چرا؟ چون مال منم خط تستم یه حالی بود ما توام مدیکوره؟

اره مدیکور

یعنی چی یه حالی بود؟؟

ببین نکته قابل تفاوتش با بی بی ماهای قبل این بود که بلافاصله رد سایه مانند انداخت ولی هی به مرور ‌که خشک شد خطش پررنگتر و واضحتر شد

ولی خوب از طرفیم‌صورتی نیس خاک برسر که دل ادم قرص باشه

چه جالب برای منم اولیش دقیقا همین شکلی بود شک کردن دو ساعت بعد یکی دیگه زدم که شد اون یکی با وضوح بالاتر

اره مدیکور یعنی چی یه حالی بود؟؟ ببین نکته قابل تقاوتش با بی بی ماهای قبل این بود کخ بلافاصله رد س ...

وای ببین من سر این بی بی چکا دیوونه داشته می شدم

لعنت بهشون که اینقدر ما را حرص میدن😅🤣

اگر بلافاصله رد انداخته پس حتما اوکیه

چه جالب برای نن اولیش دقیقا همین شکلی بود شک کردن دو ساعت بعد یکی دیگه زدم که شد اون یکی با وضوح بال ...

مثبته انشاءالله 

فقط حواست باشه چیز سنگین برنداری و زیاد سرپا نباشی احتیاط