2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 110 پست

حالا صب یکی دیگه میزنم اوکی بودش میزارم باز اینجا اگر نزنه تو ذوقم منفی مطلق نشه

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لی لی جان خوبی عزیزم

نی نیت خوبه؟

رفتی سونو قلب؟😍😍بارداریت چطور پیش میره

راستی تعیین جنسیت نشدی؟

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
سلام لی لی جان خوبی عزیزم نی نیت خوبه؟ رفتی سونو قلب؟😍😍بارداریت چطور پیش میره راستی تعیین جنسیت ...

سلام دوست جون

خداراشکر

رفتم سونو قلب تو نه هفته و سه روز

صداشو پخش کرد گفت ضربان قلبش بالاست و اینکه تو سونو هشت هفته بود😞😞😞 نگرانم و پر از استرس 

روزامو با خواب سر می کنم فقط بگذره تا برسه به غربالگری ببینم چه خبره

حدود یه ماه دیگه غربالگریمه چون بر اساس سن سونو انجام میدن نه پریود

سلام لی لی جان خوبی عزیزم نی نیت خوبه؟ رفتی سونو قلب؟😍😍بارداریت چطور پیش میره راستی تعیین جنسیت ...

تو چی کار کردی عزیزم پاک شدی؟ به خودت برس حسابی تقویت کن تا انشاالله تخمک گذاری خوبی داشته باشی

سلام دوست جون خداراشکر رفتم سونو قلب تو نه هفته و سه روز صداشو پخش کرد گفت ضربان قلبش بالاست و ای ...

ااسترس چرا همه چی خیلی خوب و نرماله.نگران هیچی نباش

سل فری ندادی؟ سل فری بدی جنسیتش مشخص میشه توی ازمایش

ایشالا همونی باشه که دوست داری باشه

من پاک شدم ولی روزای تخمکگزاریم رو رد کردم اینماه زود اتفاق افتاد و نتونستم اقدام کنم توی اون دوره 

رفت تا ماه بعد

ااسترس چرا همه چی خیلی خوب و نرماله.نگران هیچی نباش سل فری ندادی؟ سل فری بدی جنسیتش مشخص میشه توی ا ...

نه عزیزم سل فری ندادم

استرس این که رشدش عقب مونده از تعداد هفته بارداریم

می ترسم دوباره رشدش متوقف بشه خدای نکرده مثل قبلی

خیلیییییی دلم می خواد دختر باشه اما باید دید خدا چی صلاح می دونه

میگم حالا کاری به تخمک گذاری نداشته باش اقدام کن شاید درست زمان تخمک گذاریتو حدس نزده باشی

نه عزیزم سل فری ندادم استرس این که رشدش عقب مونده از تعداد هفته بارداریم می ترسم دوباره رشدش متوقف ...

نه بابا استرس الکی چرا به خودت میدی.همه چیز خوب پیش میره و قطعا اونی میشه که میخای

والا کیت زدم اخه فهمیدم رد کردم تخکگزاریو

سلام گلم شما نی نی ت چی بود!؟ 

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

سلام عزیزم هنوز معلوم نیست خیلی زوده  چند هفته دیگه انشاءالله

سلام لی لی جان

خوبی خانوم؟ فرشته تو دلی خوبه؟

در چه حالی عزیزم؟ 

به یادتون بودم گفتم جویای احوالت بشم

تعیین جنسیت شد کوچولو؟😍😍🤩

سلام لی لی جان خوبی خانوم؟ فرشته تو دلی خوبه؟ در چه حالی عزیزم؟  به یادتون بودم گفتم جویای ا ...

سلام عزیزم

خوبم خداراشکر

ویارم کمتر شده و اشتهام بیشتر😅 

نی نی که امیدوارم خوب باشه ازش خبر ندارم☹️ این دوره خیلی دوره بدیه که حرکت هاش حس نمیشه آدم نمی دونه حالش چطوره! وقتی حرکت بکنه آدم انگار ازش خبر داره😃  ممنون که به یادم بودی اتفاقا منم تو فکر بودم بپرسم ببینم شما چه خبرا چی کار کردی

سلام عزیزم خوبم خداراشکر ویارم کمتر شده و اشتهام بیشتر😅  نی نی که امیدوارم خوب باشه ازش خبر ...

عزیزدلم انشالا اونم به همین زودیا حسش میکنی

از لحظه لحظش لذت ببر و و از وجودش عشق کن

خدا رو شکر که حالت بهتره و ویارت کم شده

من ولا دوره هان به شدت به هم ریخته شده..دکتر رفتم گفت تخمک نداری.و باید دارو مصرف کنی منم راستش بی خیالش شدم تا چند ماه میخام ذهنی  و جسمی استراحت بدم به خودم.نمیدونم شایدم کلا پروندشو ببندم.کلا ناامید شدم

شما جنسیتت مشخص شد؟