2777
2789
عنوان

مشکلم با نامزدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 37 پست
تاقبل عروسی فقط جدا شواین درست بشو نیسحرف مردم مهم نباشه برات مردم فردا عذابی بکشی کنارت نیستن

الانم تو عذابم😭😭😭مثلا روزای شیرین اول زندگیمه 🖤

کاربری دست دو نفر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیج راهی ندارم😭😭😭

اجباری باید تحمل کنی بریزی تو خودت مدارا مراعات کنی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اسمش اومد تو شناسناممشهر ما فردای بله برون میرن دنبال کار شناسنامهحتی محضرم با گریه رفتم💔گفتم برگرد ...

برا محضر و عقد نرفتین آرایشگاه؟ کسی رو دعوت نکردین؟

فعلا تو دوران عقد بمون تا دلیل این رفتاراشو بفهمی 

حق داریولی حالا میخوای یکم دیگه مدنظرش بگیر ببینی کلا همینه یانه اگ بود حتما باخانواده درجریان بزار

کلا همینه رفتارش بعضی وقتا خوبه 

ولی خیلی زثد عصبی میشه

تو تحقیق بهمون گفته بودن

ولی بعضیا عم گفتم خیلی خوبه

دلم داره میترکه😭😭😭

با هیچ دوستی نمیتونم درد و دل کنم میفهمن 

کاربری دست دو نفر
برا محضر و عقد نرفتین آرایشگاه؟ کسی رو دعوت نکردین؟فعلا تو دوران عقد بمون تا دلیل این رفتاراشو بفهمی

برا بله برون ارایشگاه رفتیم نزدیک ۲۰۰نفر مهمون داشتیم

کاربری دست دو نفر
اجباری باید تحمل کنی بریزی تو خودت مدارا مراعات کنی

دلم داره میترکه

فکر میکردم شوهرم قراره چه رفتارایی باهام بکنه😭🖤

با هیچ کس نمیتونم درد و دل کنم 

میفهمن

کاربری دست دو نفر