2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 110 پست
مبارکه عزیزم علائم چی داری؟  خدایا میشه مال منم مثبت بشه 🥺

سلامت باشی گلم🙏🌸 

علائم عین علائم پریود بود فقط میانه ی سیکل که لانه گزینی بود دو شب از درد رحم خوابم نمی برد

الانم که تهوع صبحگاهی و سینه درد و گاها درد مثل پریود

سلامت باشی گلم🙏🌸  علائم عین علائم پریود بود فقط میانه ی سیکل که لانه گزینی بود دو شب از درد ...

واسه منم دعا کن این حس رو تجربه کنم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم علائم چی داری؟  خدایا میشه مال منم مثبت بشه 🥺

یعنی بارها این جمله را با خودم تکرار می کردم که خدایا یعنی میشه منم یه بی بی چک با خط پررنگ ببینم و هی به زور دنبال هاله نگردم؟!!! باورم نمیشه که این اتفاق افتاد 

فقط می تونم سر به سجده بذارم و شکر کنم

یعنی بارها این جمله را با خودم تکرار می کردم که خدایا یعنی میشه منم یه بی بی چک با خط پررنگ ببینم و ...

خدا برات حفظ کنه ....منتظرارو با این حال خوبت یادت نره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چشم حتما حتما بعد از نمازهام اگر قابل باشم دعا می کنم 🙏🙏❤️

ممنون عزیزم ان شاالله خدا بچه هات رو برات حفظ کنه

خدا برات حفظ کنه ....منتظرارو با این حال خوبت یادت نره

پر از استرسم که نکنه اینم مثل قبلی سقط بشه🥺 چشم حتما دعا می کنم

شما هم دعا کنید این حس خوب پایدار باشه و دوباره ضربه نخورم

پر از استرسم که نکنه اینم مثل قبلی سقط بشه🥺 چشم حتما دعا می کنم شما هم دعا کنید این حس خوب پایدار ...

استرس نداشته باش تا نخواد هیچی نمیشه توکل به خدا ان شاالله به سلامتی دنیا میاد بغلش میکنی