2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید❓️

158 بازدید | 13 پست

ناچارا اومدیم جایی اونم بخاطر کسالت مامانم رفتارشون در ظاهر خوبه اما واقعا زبان بدن و کاراشون خیلی رو مخه خودم کمک شون خرید رفتم غذا درس میکنم که صاحب خونه کمتر عصبی باشه ولی مثل چی پشیمونم که اومدم بخاطر مامانم موندم فرض کنید خوابت تون بهم ریخته اعصاب تون هم خورده دائم هم باهاتون بحث میکنن یا کلکل میکنن

خدایا شکرت آماده دریافت بهترین ها فراتر از درک تصور و تجربه امون باشیم زندگی جور دیگه ای میشه 

پدرم خونه نبود منم غذا دادم به مامانم ولی قندش افتاد و مجبور شدم بیارمش پیش مامان جونم الان واقعا از بی خوابی سه شبه دارم میمیرم

خدایا شکرت آماده دریافت بهترین ها فراتر از درک تصور و تجربه امون باشیم زندگی جور دیگه ای میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

فعلا مجبوری تحمل کنی خودت یکم خودتو آروم کن جایی دیگه نمیشد بمونید

خونه بودم مامانم قند افتاد غذا دادم ولی چون کافی نبود مجبور شدم عجله ای وسایل جمع کنم بیام پیش مامان جونم که اونم هر روز خدا از وقتی اومدیم غصه میخوره

نمیشه برگردین؟ کجارفتین

اومدیم پیش مامان جونم میشه ولی شرایط مامانم با بودن کنارشون بهتره اما من از خر و پف کنایه و تکه پروندن بی خوابی و اینا خسته شدم

خوب طرف مقابل هم ارامش از دست داده چون افرادی برای چند روز وارد زندگیش شدن و مثل شما او هم عصبی هست

من غذا براشون درس میکنم هرکاری باشه میکنم طرف هم تو اتاقش درس میخونه فوقش میاد یه چند تا خریدم میکنه حرکاتش انگار دو قطبی ها

هیچ جا خونه خود آدم نمیشه حتی تو کسالت میدونم مجبوری ولی بخواهی کمتر فشار باشه هم کمک کن مثلا ظرفی بشور خونه نظافت کن هم یه چیزی واسه یخچال بخر میوه ای چیزی که حداقل دهنشون بسته بشه 

هیچ جا خونه خود آدم نمیشه حتی تو کسالت میدونم مجبوری ولی بخواهی کمتر فشار باشه هم کمک کن مثلا ظرفی ب ...

میوه از خونه آوردم قرص و مسکن آوردم غذا از خونه آوردم از عجله یه دست لباس نیاوردم حمام نرفته فقط اومدم کمک مامانم اینجا هک ظرف میشورم حرف و تلويزيون نمیزنم و نمیبینم که طرف درس بخونه تولد مامانم بود یه شیرینی خریدم ولی واقعا کلافه شدم دیگه