2777
2789
عنوان

بچه ها میشه به من کمکی کنید؟

184 بازدید | 12 پست

بچه ها

من الان دو روزه از دست والدینم بینهایت عصبانی هستم

خیلی خیلی زیاد

و این موصوع از خیلی وقت پیش بوده نه اینکه یکی دو روزه بوجود اومده باشه

راه حلی دارید چطور ببخشمشون یا فراموششون کنم؟

چون رفتارای تکراری اشتباااه، سیکل معیوب همیشگی که انجام میدن( مثلا اول ی حرفو میزنن، بعد ی کار مشخص انجام میدن، بعد ناراحت یا عصبانی میشن و دعوا میکنن یا گیر میدن، دوباره از اول...)

🌷🌷👏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پولشو داری برو پیش روانشناس خیلی تاثیر داره

فکر نکنم اجازه بدن

چون یکبار به مادرم گفتم با مشاور مدرسه دردل کردم

و با تمام حق به جانبی گفت حق نداشتی!

بعدش هم رفته گداشته کف دست بابام..طبق معمول

🌷🌷👏

فکر نکنم اجازه بدن چون یکبار به مادرم گفتم با مشاور مدرسه دردل کردم و با تمام حق به جانبی گفت حق ن ...

حق داری شرایط سختیه

فعلا سعی کن یه جوری رفتار کنی که اونا بهت گیر ندن و راضی نگهشون داری و در کنارش درس بخون تا بتونی در آینده ی نزدیک شاغل بشی و مستقل بشی

البته این اهداف رو بهشون نگو

ولی تمام تلاشتو بکن برای درآمد و استقلال در اینده

عزیزم اگ پیاممو دیدی جواب بده شما از چ سوره یا ایه ای براخاستگارخوب اومدن نتیجه گرفتی ؟الان متاهلی؟

سلام عزیزم
کسی رو دیدم که جواب گرفت.ولی در مورد نماز حضرت فاطمه زهرا(س) خیلی شنیدم

🌷🌷👏

سلام عزیزمکسی رو دیدم که جواب گرفت.ولی در مورد نماز حضرت فاطمه زهرا(س) خیلی شنیدم

عزیزم خودت نتیجه گرفتی ؟ خاستگارات خوب بودن خونه و ماشین و اخلاق خوب داشتن ؟ قبل از این دوتا کار خاستگارنداشتی؟

عزیزم خودت نتیجه گرفتی ؟ خاستگارات خوب بودن خونه و ماشین و اخلاق خوب داشتن ؟ قبل از این دوتا کار خاس ...

نه عزیزم اون موردی که نتیجه گرفت
خواستگار اولش بود
خونه و ماشین نداشت( الان به همش رسیده) زندگی نسبتا سختی کشید
البته
این رو هم اضافه کنم هر چی مصلحته پیش میاد و من انتخاب این خانم رو اصلا تائید نمیکنم. در واقع بارها هم بهش گفتم باید طلاق میگرفتی( اوایل زندگی اش واقعا افتضاح بود)

🌷🌷👏

نه عزیزم اون موردی که نتیجه گرفتخواستگار اولش بودخونه و ماشین نداشت( الان به همش رسیده) زندگی نسبتا ...

اها پس ازدواجش خوب نبوده 

باشه مرسی ک صادقانه گفتی گلم خیرببیتی برام دعا کن نازنین