2777
2789

از من اره 

دختر عموشو دوس داشت دختر عموشم اینو دوس داشت  شوهرم شبی که خاستگاریش رفتن بعد اینکه اومدن کلا ازش زده شد

بخاطر اینکه دختره انگار با پسر خالشم دوست شده بوده و شوهرم بو برده بود به همین خاطر چون دوستش داشته سریع رفتن خاستگاری که دیده دختره کلی بهونه میاره و میگه باید اینو برام بخری اونو بخری اینکارو کنی اونکارو کنی که اینم کلا بدش اومده و بعد اینکه از خونشون اومدن به مامان باباش گفته دیگه نمیخوامش ازین لحظه هرکی که شما بگید مامان باباشم کلی دختر بهش پیشنهاد دادن همرو گفته نه تا بمن رسیده ما شهرامون از هم دور بود و هیچ رفت امدی نداشتیم منم دختر داییش میشم که گفته همینو میخوام و خاستگاری کردن و قبول کردم

من از عشق شوهرم که بمن داره مطمئنم شب و روز بهم عشق میده قدر دانم هست همیشه میگه خداروشکر میکنم تو زنم شدی 

خلاصه اینو میدونم که بعد اینکه گفته بود دختره برام تموم شده یعنی تموم شده بود خیلیا از رابطشون خبردار بودن و حتی به گوش منم رسیده بود موقع خاستگاری بهش گفتم تو که دختر عموتو دوست داشتی قسم خورد که ازون بابت خیالم راحت باشه چون ذره ای بهش فکر نمیکنه و دوستش نداره و انگار یه خواب بوده بیدار شده منم خیالم راحت شد و قبول کردم بعضی وقت بحثش پیش میاد من خیلی اذیت میشم نمیدونم چرا مثلا دیشب با مادرش رفته بودم یه جایی تو ماشین بودیم جاریم و شوهرشم بودن شوهرم نبود یه ماشین رد شد مادرشوهرم این ماشینو فلانی دوست داشته(دختره) بعد پسرمم میگفته این ماشینو به عشقم میخرم حتما برادر شوهرم ازونور گفت اگه با اون ازدواج میکرد میشد بخره گفتم چرا مگه من عشقش نیستم گفت نوچ عشق اول یه چیز دیگس هیچی نگفتم واقعا از ته قلبم ناراحت شدم که چه داستانایی داشته اومدم خونه و باهاشم بحث کردم 

بنظرتون چیکار کنم فراموش کنم و انقدر این موضوع اذیتم نکنه 

از دیشب که خونوادش همچین حرفایی گفتن یه حال دیگه ای دارم

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

دیشبم کلی قربون صدقم رفت که بخدا که من هزار برابر عاشق تو شدم  چرا اینجوری میکنی باهام😓

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

الحمدلله که زندگی ات خوبه 

به این مسئله فکر نکن به روتم آوردن بخند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من دختر خالشو دوست داشته قبل ازدواج منم در جریان علاقش بودم چون فامیل بودیم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

شوهر من دختر خالشو دوست داشته قبل ازدواج منم در جریان علاقش بودم چون فامیل بودیم 

الان عاشق توعه؟

همه عشق داشتند و عاشق شدند 

هوفف

الحمدلله که زندگی ات خوبه  به این مسئله فکر نکن به روتم آوردن بخند

چرا باید به روم بیارن اخه چرا ذره ای فکر نمیکنن شاید اذیت بشه 

۷ سال میگذره

تقصیر برادرهمسرته. چه حرف ناپخته ای زده. بعدشم اعتماد بنفس داشته باش و میگفتی که فعلا ک منو انتخاب کرده میزدی ب خنده. ب نظرم این برخورد پیروزمندانه تره

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸