2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر دومم اپل دندون نیش بالاش ی دونش دراومد 😂بعد۴تا دندون پایبن باهم  بعد ۳تا بالا باهم  ...

منم الان یه دونه نیش سر زده و پیش در نیومده 

اسهال هم هست چند روز اسهالش ممکنه طول بکشه؟

بله هر دو تا پسرای من سر تک تک دندون دراوردناشون هم اسهال شدید میشدن هم بی قرار و بهانه گیر میشدن. کاملا بی اشتها و سر و پیشونیشونم داغ. همینکه نیش میزد دندون  علائم از بین میرفت. هر دو هم اول دوتای پایینی در اوردن

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
منم الان یه دونه نیش سر زده و پیش در نیومده  اسهال هم هست چند روز اسهالش ممکنه طول بکشه؟

طبیعیه 

بله من پسر اولم سر دندونش ۲هفته تمام اسهال بود کارش ب آزمایش و تعقیر شیرشم کشید چون آلرژی داشت گفتن شاید برای اون باشه 

ولی همینکه دندونش دراومد اسهالش خابید 

واسه من اسهاله دندونش سر زده ولی بازم اسهاله

اره بعضیاش تا دو سه هفته هم‌چنان اسهال بود 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
طبیعیه  بله من پسر اولم سر دندونش ۲هفته تمام اسهال بود کارش ب آزمایش و تعقیر شیرشم کشید چون آل ...

واسه منم اسهاله ولی دندونش سر زده نمیدونم شاید قراره بازم در بیاد که اسهالش خوب نمیشه پسر منم شیر خشکیه دکتر شیر خشکو تغییر داده شما چه شیر خشکی میدادین بهش؟

واسه منم اسهاله ولی دندونش سر زده نمیدونم شاید قراره بازم در بیاد که اسهالش خوب نمیشه پسر منم شیر خش ...

پسر دومم از ۱ماهگیش اچ آ میخورد این اتفاق حدود ۹ماهگیش افتاد که گفتن ممکنه عدم تحمل لاکتوزم بهش اصافه شده باشه دیگه پپتی جونیور دادم۲هفته بعد مشخص شد دندونش بوده و باز اچ ا دادم 

ممکنه بارم بخاد دندون دربیاره