2777
2789

خدایا خسته شدم از این همه بدبختی 

دیروز پدرم ب نامزدم(دوست پسر) گفته بود من تو رو ی مرذ هوس باز میبینم (چون قبلا جدا شدن و ۱۴سال اختلاف سنی داریم)

امشب زنگ زد من هوس بازم ب دردت نمیخورم تموم کنیم 

الهی بمیرم براش صداش چقدر شکسته بود 😢😢

چرا هیچوقت خوشحالش نکردم؟؟

چرا واسش تلاش نکردم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴ سال واقعا جای فکر داره

چرا با ۱۴ سال فاصله سنی و تجربه قبلی بازم دختر کم سن پسندیده...‌؟

احتمال عشق بی منطق هم خیلی هست همیشه

اما خب...

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
امان از باباها امان از رل ها امان از دخترا

امان از دنیا بگو خودتو راحت کن خاهر

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

سلام می‌دونم حالت خوب نیست الان اما بدون هیچ پدری بد فرزندش نمی‌خواد . عزیزم چهارده سال فاصله سنی زیادی . به غیر اون هم اگه شما مجردی ایشون تجربه تاهل دارند این هم ی تفاوت. امیدوارم که مشکلتون با گفت و گو هم فکری حل بشه

نه 🥺 لج کرده

ببخشید عزیزم ولی من هم دختر ۲۵ سالمو ب یک اقایی ک چهارده سال بزرگتره و قبلا هم ازدواج ناموفق داشته نمیدم...

چون ممکنه شما الان تحت تاثیر احساسات تصمیم بگیرین

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...