2777
2789

توی خانواده و اطرافیان ندیدما، تو فیلم دیدم اما خب میخام مطرحش کنم ببینم شما طرف کیو میگیرین؟!  پدر و مادر دعوا میگیرن، بحث میکنن درست، میتونه پیش نیاد اما توی اکثر خانواده ها همینجوریه، ولی این ک دست بزن داشته باشی خیلی بَده، مثلا روی ی بحثی ک حالا حق با پدره بوده یا نبوده، میاد و مادره رو میزنه، حالا با دست یا کمربند یا هرچیزی، اصن چرا باید همچین اجازه ای ب خودش بده تا دست بلند کنه، خب اون مادر چ گناهی کرده ک این همه زحمت کشیده تو زندگی، بعد هر از گاهی کتکم بخوره، من تا حالا ندیدم زن، مرد رو بزنه ولی اگ اینجوریم باشه اصلا خوب نیست،مرد سالاری یا زن سالاری ک نیست، هردو باید به هم حق بدن،بعد اگ یکیشون توسط دیگری کتک بخوره، باید باز بسوزه و بسازه😑نظر من اینه ک اگ کسی هم نداره ک بره بهش بگه و طلاقشو بگیره، باید بره ب پلیس بگه، هرچند ک الان همه خانواده دارن ک بهش اطلاع بدن، ینی چی ک کتک بخوری چ یک بار چ صدبار، بازم زندگی کنی و بسازی، واقعا مگه ادم چن بار زندگی میکنه تو دنیا ک باید این همه ظلم و ناعدالتی هم باشه😑اگ پدره، مادره رو بزنه شما بچه خانواده باشین، چیکار میکنین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوبار؟

اره ولی خب بیا نظرتو بگو، ینی چی؟  تو فک کن این همه زحمت بکشی، هر روز کلی کار کنی، بعد کتکم بخوری، امشب اعصابم خورد شد واقعا، درسته بازیگرن ولی کلی لعنتش کردم😑🤣حالا چ پدره باشه چ مادره

یاد بچگی های خودم افتادم😔

خداصبر بده بهت، ینی اگ کاری نکرده باشین نصفش تقصیر خودتونه، باید جلوی اون کسی ک دعوا میگرف و کتک میزد رو میگرفتین اصن به چ حقی میزنه، اجازه نداره

اره ولی خب بیا نظرتو بگو، ینی چی؟  تو فک کن این همه زحمت بکشی، هر روز کلی کار کنی، بعد کتکم بخو ...

😂😂😐منم ریختم بهم ملاج.این یارو نظیر سلامت روانی نداره، اون موقع که فهمید پسرشه حداقل یه معذرت خواهی میکرد چقدر بد منم اون لحظه لعنتش کردم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2177762 لینک ناشناس                                                                              این زمین حالش بده..🧊