2777
2789

یه نفر زنگ زد ناشناس بود منم اشتباه کردم جواب دادم 🤦 دیدم صدای آهنگ میاد و قطع شد و بعد پیام داد سلام خوبی خیلی دلتنگتم و جواب بده توروخداو... من سکته کردم حدس زدم اون باشه و جواب دادم شما. گفتم که من این سیمکارتو از کسی خریدم من اون شخص نیستم و اشتباه گرفتین. گفتش که دروغ میگی اذیت نکن قربون صدقم رفت. وای خیلی ترسیدم. میخاستم بااین پیامم بترسونمش. ولی بعد دیگه جواب ندادم و بلاک کردم.. این سیمکارت تو مجردی هم دستم بود و یادم نیس فکرکنم باهمین با دوس پسرم حرف میزدم 🤦حالا اونو کلا درآوردم از گوشیم.. ولی از یه طرف شک کردم نکنه نامزدم باشه که داره امتحانم میکنه و اگه خودش باشه میخاد بگه چرا به من نگفتی مثلا یکی مزاحمم شد 🤦 اصلا هنگم میترسم نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نامزدت بود بگو گفتم یه مزاحمه ارزش نداره بگم فکرت و بهم بریزم زدم بلاک کردم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

به مامانم گفتم میگه کلا جواب نده و این سیمکارتو دربیار به نامزدت بگو این سیمکارت بابام بود و بهش پس دادم. یه سیمکارت دیگه هم دارم که اونم تو مجردی داشتم البته تو گوشی مامانم بود و منه خر با اونم به دوس پسرم زنگ میزدم گاهی 😑 ولی میدونس شماره مامانمه. حالا میترسم به اینم زنگ بزنه. بلاک کردم ولی درکل میترسم به شماره های دیگه زنگ بزنه یوقت پیش نامزدم باشم و بفهمه.. ولی از یه طرف فکرمیکنم نکنه نامزدم باشه واقعا نمیفهمم. میشه یجوری فهمید که کی بود طرف؟؟ 

اگه همسرت باشه و بلاک شده باشی میگه خوب همسرم بهم وفاداره تموم شد رفت 

دوست پسر سابقت باشه ،از همه برنامه ها بلاکش کن مگه ی ادم چندتا سیم کارت میتونه داشته باشه؟

درهرصورت دلیلی به نگرانی نیست وقتی بلاکش کروی ولی خیلی وسواس داری شمارت عوض کن

به روی خودت نیار سیم کارت رو پرت کن اشغال دونی ،اگر نامزدت هم بود ومی خواست امتحانت کنه حرفش رو پیش اورد دست پیش بگیر پس نیفتی جیغ ودادوگریه کن بگو ازت توقع نداشتم ازاین کارهای الکی وچرت خوشم نمیاد داشتم سکته می کردم حالمو بدکردی نزار حرف بزنه 

🤧🤧شلخته درو کنین دیگه بایا

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️