2777
2789
عنوان

شوهرمو دوس ندارم یکی دیگ رو دوس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 70 پست

سرزنشت نمیکنم قضاوتت نمیکنم چون از گرد بودن زمین میترسم فقط ازت میخوام بشین با شوهرت حرف بزن و راضیش کن طلاقت بده بزار هم تو اذیت نشی هم اون بنده خدا بیشتر از این خورد نشه 

میدونه دلت با کسی دیگس ؟

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بی تربیتی تو ،،،، این بنده اشتباهی ک کرده این بوده ک از روی دلسوزی ازدواج کرده ،،،،

خفه شو بابا،امثال شما این کثیفا رو پررو کردین،حتما خودتم خائنی

اگه دعوامون شد جواب نده چون نگا نمیکنم

چقد بی تربیتی تو ،،،، این بنده اشتباهی ک کرده این بوده ک از روی دلسوزی ازدواج کرده ،،،،

همین دلسوزی و احساساته آدمارو بدبخت میکنه 

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

مهریه تو ببخش و طلاق بگیر

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.