2777
2789
عنوان

شوهرمو دوس ندارم یکی دیگ رو دوس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 70 پست

آهش میگردت.برای خودم پیش اومده.طرف گریه کرد چند نفر فرستاد خونمون و رد کردم..سر لج من سریعتر از من ازدواج کرد.ولی گفت نفرینت میکنم.حالل ک ازدواج کردم شوهر بسیار بداخلاقی دارم.ک روزی صد بار میگم.صد رحمت ب اون.اهش زندگیمو گرفت.شوهرم دوستم نداره من دوستش دارم.ولی از بس باهام بد رفتاری کرده دیگه دوسش ندارم جامون هم جداست.

من بدجوری عاشق یه پسرم که ۶ سال پیش فلنگو بی خبری بست و رفت هنوزم جونم در می‌ره براش تکلیف من چیه بخ ...

گلم چرا ازدواج نکنی؟؟ازدواج کن و از زندگیت لذت ببر.اونی که رفته توی گذشته بود و تو آینده رو پیش رو داری.جوونی و زیبایی و شادابی خودت رو حروم یه فکر و خاطره نکن.به شدت این حس رو درک میکنم.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدجوری عاشق یه پسرم که ۶ سال پیش فلنگو بی خبری بست و رفت هنوزم جونم در می‌ره براش تکلیف من چیه بخ ...

همون شیش سال پیش باید فراموشش میکردی. با عقلت زندگی کن نه با احساست

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

گلم چرا ازدواج نکنی؟؟ازدواج کن و از زندگیت لذت ببر.اونی که رفته توی گذشته بود و تو آینده رو پیش رو د ...

آره می‌دونم مغزم خرفای تورو میگه اما ازش نمی‌تونم دل بکنم حتا ازدواج کنمم نمیشه اونو فراموش کنم هر چند من ازدواج کنم اصلأ ازش پیش شوهرم لب وا نمیکنم و تو محبت براش چیزی کم نمیزارم... نمیزارم تاوان یکی دیگه رو اون بده...اما تا ابد من پسره رو تو سینم حبس کردم 🥲

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

همون شیش سال پیش باید فراموشش میکردی. با عقلت زندگی کن نه با احساست

بیا ببین توأم نفهمیدی چی میگم!!! بازم ممنون

معلومه دلی عاشق هیچکی نشدی که این حرفا رو مث آب خوردن بهم میگی🥴

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

بیا ببین توأم نفهمیدی چی میگم!!! بازم ممنون معلومه دلی عاشق هیچکی نشدی که این حرفا رو مث آب خوردن ب ...

اصلا حوصله کراش زدن و عاشق شدن و این مسخره بازیا رو ندارم😁😁

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

آره می‌دونم مغزم خرفای تورو میگه اما ازش نمی‌تونم دل بکنم حتا ازدواج کنمم نمیشه اونو فراموش کنم هر چ ...

کاملا میفهمم حس تورو عزیزم.من همون اول به همسرم گفتم قضیه رو. اما چون هیچ ارتباط نزدیکی بین ما نبود،همسرم گفت اون برای گذشته بوده و چون چیز مهمی نبوده برای من اهمیت نداره.ولی سعی خودت رو بکن هرچه زودتر فراموشش کنی 

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰