2777
2789
عنوان

شوهرمو دوس ندارم یکی دیگ رو دوس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 70 پست

من شماتت نمیکنم منم کسی دیگه رو بهش فکر میکنم ولی شک ندارم هرکس جای من بود و بلاهایی که این مرد سرم آورده سرش میآورد حتی بهش خیانت هم میکرد چه برسه فکر 

قبلنا عاشقش بودم 

لطفااگر میتونی جدا بشو به عشقت برس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوووف ی هیجان پوچ باشه چی؟ی حباب باشه چی؟؟

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

مطمئن باش چون هنوز به اون نرسیدی فکر میکنی واست بهترینه و بدون شک بعدها میفهمی هیچکس واست مثل شوهرت نمیشه...آدمای خوب زندگیت رو واسه عشقای زودگذر بقیه از دست نده چون تکرار نمیشن 

جواب هیچکسم نمیدی استارتر....جواب سوالا رو بده تو که کمک میخوای....فقط میخواستی یه چیزی بگی همه بیوفتن به جون هم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

باشه شماتت نمیکنیم ناز نازیت میکنیم خوبه ؟! 

افرین که تر زدی به زندگی یه نفر دیگه اصلا هیچکس جز تو مهم نیست که فقط تو و دل دریات مهمه نگران‌ نباش

تو اینستاگرام با من باش : sama_recipe 🍓❤️             

سعی کن خوبی های شوهرتون بینی باهاش بیشتر صحبت کن ،گزینه دوم فکر میکنم یه احساس زود گذر سعی کن فاصلتو باهاش حفظ کنی چیزایی که باعث وسوسه آن میشه حذف کن به خدا توکل کن ،مطمن باش کمکت می‌کنه من جایگاهی نیستم قضاوت کنم همه اشتباه میکنم تجربه های مثل خودت رو بخون اکثرا دچار ناکامی میشن به خودت فرصت بده ببین چقدر تصمیم واحساست جدیه بعد اقدام کن ،فقط تا تو این زندگی هستی دست از پا خطا نکن 

اونایی که بد حرف میزنن، مراقب باشن همین بلا سرخودشون نیاد آخه از هر چی دیگران رو نهی کنی همون بلا سر ...

من بدجوری عاشق یه پسرم که ۶ سال پیش فلنگو بی خبری بست و رفت هنوزم جونم در می‌ره براش تکلیف من چیه بخاطر این قلب عاشقم تا ابد تنها بمونم؟ نمیشه که!! من ازدواج نکنم یه درده بکنم یه درد آخه بخای نخای از فکرش نمیتونم درآم دست خودم نیست 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

یعنی قبل از همسرت کسی رو دوست داشتی؟یا باهاش ارتباط داشتی و با وجود ایشون ازدواج کردی؟؟

ببین من به شدت یه آقایی رو دوست داشتم اما چون قصد مهاجرت داشت و من به هیچ وجه نمیتونستم از ایران برم،ازش گذشتم.اوایل احساس میکردم همسرم رو دوست ندارم،اما بعدا فهمیدم بهترین آدمی که میشد انتخاب کنم این بوده. 

اگر اون شخص رو نبینی و افکارت رو نسبت به همسرت تغییر بدی و خوبیهاش رو در نظر بگیری فکر کنم درست بشه.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

خب زود طلاق بگیر اون شوهربدبختت علاف نباشه بره بایکی بهتر ازتوازدواج کنه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤