2777
2789
عنوان

شوهرمو دوس ندارم یکی دیگ رو دوس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 70 پست

درکت میکنم😞

منم شوهرتو دوست ندارم یکی دیگه رو دوست دارم 😒

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با اون ازدواج نکردی ؟ 

اصلا چرا ازدواج کردی ؟؟؟

چقدر دلم برای همسرت میسوزه 

اونوقت خانمای اینحا فقط معتقدن مِردا بَدَن 

بفرما 

اگه شما مرد بودی چه ولوله ای ب پا میکردن

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

این رفتار ات تا ی جایی قابل درک هست

فقط بگو میخوای از همسرت جدا بشی بابت این موضوع؟ یا فکر خیانت توی سرت هست؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

دلم به حال شوهرت سوخت....اونی که دوسش داری می‌دونه متاهلی؟اگه خدای نکرده طلاق بگیری شک دارم بیاد بگیرتت...حستو خفه کن نکات مثبت شوهرت رو ببین ...ببین این همون آدمیه که دوسش داشتی و باهاش ازدواج کردی ..ازدواج لباس نیست بگی دوسش ندارم و بزاری کنار ...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اونی ک میخوای تورو میخواد؟

ارزششو داره ک زندگیت رو براش خراب میکنی؟

بعد جدایی میاد بگیرتت یافقط دوست میخواد باشه باهات و یا صیغه میخواد؟

اینا رو ب خودت جواب درست بدی میتونی راهتو پیدا کنی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اون دل بی دروپیکرت باید قبل از عقد تصمیم میگرفت،خائن کثیف 

آرام تر دوست عزیز

حتی خدا  هم آنقدر قاطعانه سرزنش نمیکنه ها

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا