2777
2789
امروز مامانم هرچی که از دهنش در میومد بهم گفت بعدم رفت از خونه بیرون

خب مامانت درسته ناراحتت کرده ولی خب به هر حال برای ما زحمت کشیده قطعا ما رو دوست داشته که بزرگ کرده وگرنه ولمون میکرد 

حالا شاید ناراحت بوده این حرفو زده ، چیزی تو دلش احتمالا نیست

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
توروخدا بگو ما بهم میرسیم؟!ازدواج میکنیم!؟

انشاالله امکانش هست اگه خوب پیش بره

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا فشار میاری؟ اصلا فکر کن یه حالتی رو فرض کنیم : همه میگن تو آدم بی معرفتی و پاچه خواری هستی ...

ببین من ۱۹ سالم بیشتر نیست ولی خب اصن مثل دخترا نیستم مثلا مامانم میگه برو کلاس میکاپ ولی خب من دوست ندارم آخرم با صد تا دعوا رفتم کلاس تیر اندازی یا مثلا مامانم همش میگفت برو  تجربی ولی من رفتم ریاضی برا مهندسی کلا از چیزای دخترونه خوشم نمیاد و مامانم نمیتونه اینو بفهمه.من از بابام اجازه گرفتم رفتم یکی از دستامو از مچ تا آرنج تتو زدم ولی خب تیکه تیکس سر این هرچی میشه مامانم میزنه تو چشم میگه دخترای مردم مثل ماهن حالا تو :))

خب مامانت درسته ناراحتت کرده ولی خب به هر حال برای ما زحمت کشیده قطعا ما رو دوست داشته که بزرگ کرده ...

یا مثلا من سال دیگه میخوام مهاجرت کنم ولی هی مامانم تهدیدم میکنه که نمیزارم

ببین من ۱۹ سالم بیشتر نیست ولی خب اصن مثل دخترا نیستم مثلا مامانم میگه برو کلاس میکاپ ولی خب من دوست ...

چی بگم....

الان اینکه تتو زدی به نظر منم کار درستی نبود ولی خب چی بگم

به هر حال مادرت میخواد کاری کنی که به نظرش درسته

چی بگم.... الان اینکه تتو زدی به نظر منم کار درستی نبود ولی خب چی بگم به هر حال مادرت میخواد کاری ...

وایسا الان یه عکس میفرستم این عکسه یجورایی میتونه وایب منو توصیف کنه

من تا حدودی حس ششم دارم به نظرم خیلی سخت گرفتی و بله حالت خوب میشه ولی باید یاد بگیری براا خیلی چی ...

عزیزم میشه به متم بگین من امید ازدواج داریم کی ازپ خواستگاری میکنع 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چی بگم.... الان اینکه تتو زدی به نظر منم کار درستی نبود ولی خب چی بگم به هر حال مادرت میخواد کاری ...

ببین نمیگم که حالا سیگار بکشم یا مشروب بخورم من خود دختره رو میگم